Lovitură sub centură pentru Ludovic Orban! Șeful PNL, umilit în fața tuturor de premierul Florin Cîțu

Aflat la Cluj-Napoca, la conferința de alegeri a filialei județene PNL Cluj, Ludovic Orban a fost protagonistul unei scene penibile puse la cale chiar de premierul Florin Cîțu.
Claudia Simion
18 iul. 2021, 19:03
Lovitură sub centură pentru Ludovic Orban! Șeful PNL, umilit în fața tuturor de premierul Florin Cîțu

Premierul a ținut că facă o demonstrație de forță pe scena Casei de Cultură a Studenților, iar gestul său nu a fost privit deloc cu ochi buni de către Ludovic Orban.

Cîțu i-a chemat pe scenă pe toți susținătorii săi, lideri de filiale județene sau de sector, în total 35 de persoane. Printre cei urcați pe scenă și prezentați ca susținători ai „echipei Cîțu” s-au aflat și lideri județeni care până acum erau declarați susținători ai lui Ludovic Orban. Actualul șef PNL a fost lăsat singur, în primul rând al sălii, să privească echipa care s-a afișat în fața lui.

După ce liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunțat că nu îl mai susține pe Orban și trece în tabăra Cîțu, pe scena de la Cluj au urcat și alți oameni girați zilele trecute de Ludovic Orban la alegerile din propriile filiale: senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, cel care are în continuare probleme penale, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, dar și un reprezentant al PNL Sector 1, în condițiile în care președintele Sebastian Burduja nu se află în țară.

Florin Cîţu a afirmat că noi estimări privind economia arată că România poate înregistra în acest an o creştere economică de cel puţin zece procente, acesta arătând că pentru primul trimestru al acestui an se înregistrează pentru prima oară creştere economică datorată investiţiilor.

„Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Ştii foarte bine, creşterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească şi să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîţu duminică seară, în discursul ţinut în faţa delegaţilor la alegerile interne din PNL Cluj.

Cîțu a subliniat cât de important este ca PNL să urmeze doctrina liberală, după ce de multe ori PNL a păstrat programe ale PSD.

„Trebuie să recunoaştem că, de multe ori, din anumite motive, de multe ori electorale, ne-am dat la o parte, aşa, de liberalism, când era vorba să facem reforme, am zis că nu e momentul, că e dificil, că pierdem electorat,  mai bine să păstrăm toate programele PSD prin care finanţăm tot felul de subvenţii, să rămână acolo ca să nu supărăm pe nimeni.

Au venit alegerile şi noi ne-am pierdut electoratul nostru. Liberalii nu au mai crezut în noi, oamenii din sectorul privat, oamenii din sectorul public care vor performanţă şi sunt acolo dar văd oameni care trec pe lângă ei şi câştigă mai mult. Aceşti oameni au plecat de lângă noi eu nu cred că s-au dus î altă parte dar nu au mai venit lângă noi pentru aceşti oameni am spus că, indiferent de costul electoral pentru mine, îmi asum toate reformele pe care le-am spus în PNRR:  reforma administraţiei publice, reforma pensiilor, reforma companiilor de stat, reforma salarizării. Indiferent de cost”, a adăugat primul ministru.

https://www.youtube.com/watch?v=RGWF_XGCQ54&ab_channel=PartidulNationalLiberal

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...