Scandalul DOCUMENTULUI legat de folosirea resurselor în campania PNL se amplifică. Florin Cîţu: „Nu mi-a fost prezentat, nu comentez fiţuici”

Premierul Florin Cîţu s-a bâlbâit din nou, încercând să de explicaţii pe marginea documentului care a agitat apele în PNL şi a făcut din Guvern ţinta tirului PSD.
Filip Stan
21 iul. 2021, 15:25
Scandalul DOCUMENTULUI legat de folosirea resurselor în campania PNL se amplifică. Florin Cîţu:

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

„Eu nu pot să comentez decât pe baza unor documente oficiale. Din punctul meu de vedere document oficial înseamnă înregistrat, document care a trecut printr-o anumită procedură”, a afirmat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, întrebat dacă s-a lămurit dacă este real acest document şi ce consecinţe vor fi.

Marcel Ciolacu anunţă tăieri de salarii şi ameninţă cu miting PSD la DNA pentru anchetarea lui Cîţu

Chestionat dacă a verificat dacă este real, premierul a replicat: „Repet, răspunsul meu”. Florin Cîţu a declarat, marţi, că cei care susţin că documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL este unul adevărat, atunci trebuie să prezinte şi probe în acest sens.

„Eu din funcţia de premier pot să comentez doar pe documente oficiale. Ceea ce înţeleg eu prin document oficial este unul înregistrat. Niciodată nu a fost înregistrat, nu mi-a fost prezentat un astfel de document. Documente editabile, fiţuici care apar în presă nu pot să comentez. Eu pot să comentez doar documente oficiale”, a explicat Florin Cîţu, întrebat despre faptul că pe document apare numele consilierului de stat Mioara Costin şi al Danei Păcuraru.

Cine a scris de fapt documentul scandalos de la Guvern pentru susținerea lui Cîțu în campania PNL. Avem dovada scrisă!

În schimb, Ludovic Orban a declarat că sunt o serie de elemente care dau o anumită veridicitate documentului de la Guvern referitori la strategia de campanie a echipei care îl susţine pe prim-ministrul Florin Cîţu la şefia PNL. El a reinterat că persoana care a elaborat documentul respectiv nu are ce căuta la Palatul Victoria.

Orban, despre strategia de campanie a echipei Cîţu, publicată pe surse în presă: Dacă e adevărat acel document, cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria

Întrebat marţi, la Ploieşti, ce părere are despre documentul publicat pe surse din care reiese că echipa care îl susţine pentru preşedinţia PNL pe Florin Cîţu implică miniştri în campania internă din PNL, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat că, dacă documentul este real, cine a decis acest lucru „trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, le-a declarat Orban jurnaliştilor, la finalul conferinţei de alegeri a PNL Prahova.

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, la Guvern, că este atributul constituțional al premierului să facă remanieri, după ce liderul PNL Ludovic Orban l-a acuzat că l-a demis pe ministrul Finanțelor fără să consulte partidul.

„O spun a nu-stiu-cata oara, decizia de a remania un ministru este atribut constitutional al premierului, declaratie pe care a facut-o si dl Orban de foarte multe ori, nu inteleg de ce si-a schimbat acum declaratia”, a spus Cîțu.

Datoria publică a ajuns la 49,7% din PIB, iar la 50% se îngheaţă salariile. Reacţia lui Florin Cîţu

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 10, patru zodii trec printr-o mare transformare. Destinul lor se schimbă, nimic nu va mai fi la fel
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Viața la bloc. Este interzis în 2024. Amenzile pot ajunge la 1.500 lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...