Horoscop august 2021. Momente MARI, unele provocari, fluturi in stomac si mici cumpene

Horoscop lunar AUGUST 2021. Iata horoscopul unei luni cu totul speciale, luna august 2021, ultima luna scaldata de Soarele si sezonul verii, in plin sezon al Leului, dar totodata cu un alt tip de energie decat cea a fierbintei si agitatei luni iulie.
Alina Costache
28 iul. 2021, 13:32
Horoscop august 2021. Momente MARI, unele provocari, fluturi in stomac si mici cumpene
Horoscop august 2021. 

Iata cum influenteaza zodiile toate aceste miscari de astre.

Horoscop AUGUST 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cu cat stai mai mult centrat si focusat, cu atat mai fructuoasa va fi aceasta luna pentru tine. La inceputul lui august, ai tendinta sa iti faci propriile reguli si legi si astfel sa cam calci pe picioare persoanele cu care convietuiesti la toate nivelele. Poti exersa cum sa te descurci cu puterea altora sau cu a ta pana la finele lunii septembrie. Ai rabdare, dupa mijlocul lunii ti se deschide neasteptat multe usi si in mod repetat.

Horoscop AUGUST 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te asteapta o luna diversa care iti ofera cate ceva din toate. Venus are multe de facut ca sa iti ofere armonie in mod repetat. Flexibilitatea este acum cea mai importanta calitate pe care trebuie sa o ai si sa o manifesti, altfel poti ajunge sa te izbesti de toti peretii. Exploateaza toate resursele ce te pot ajuta, la inceput bunatatea ta naturala si talentul de a flirta. In a doua parte a lunii, scoate-ti la inaintare abilitatile diplomatice. Iar la finele lunii vei reusi sa fii tu insuti si sa dai vietii tale o noua incercare in ce directie vrei.

Horoscop AUGUST 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceasta luna, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii de partea ta, sa te sustii, sa iti fii aproape ca cel mai bun prieten. In prima jumatate a lunii, da-ti voie sa ai si ganduri nepotrivite la diverse situatii – indiferent ce emotii declanseaza – si admite adevaruri inconfortabile, ca sa le vezi si sa te eliberezi de ele. Acum multe aspecte sunt inca temporare iar pana luna viitoare multe informatii inca pot veni care sa iti schimbe opiniile, deci joaca-te flexibil cu orice iti pica in atentie. Dat fiind ca lucrurile se vor schimba, daca deja le-ai popularizat peste tot, un punct de rasucire totala si dat inapoi este mai dificil si neplacut. Cel mai devreme la sfarsitul lunii august vei realiza care este adevarul tau din tot ce ti-a trecut prin atentie in aceasta luna.

Evenimente astrologice AUGUST 2021. Luna noua in Leu, Portalul Leului, Luna plina albastra
Horoscop AUGUST 2021. RAC (22 iunie – 23 iulie)
In august, pentru tine totul este despre respectul de sine. Tine de demnitatea ta cu orice pret. Nu te vinde usor sau ieftin. Apreciaza-te si respecta-te asa cum vrei sa se poarte tot restul lumii cu tine. Nu trebuie sa confunzi toate acestea cu egoismul sau egocentrismul. Nu trebuie sa te pozitionezi deasupra altora daca te respecti si apreciezi, sa stii. Este insa important sa recunosti ca tu, exact asa cum esti, esti o parte indispensabila a intregii masinatiuni a acestui Univers, iar asta nu este aroganta ci realitate pura. Esti implicat si foarte necesar sa faci ca imaginea de ansamblu sa functioneze asa cum o face.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar DRAGOSTE august 2021. Ce jonglerii ne aduc astrele?

Iata horoscop lunar dragoste AUGUST 2021. Planetele care influenteaza dragostea – Venus si Marte, vor jongla cu zodiile, mai ales ca anul acesta nu sunt deloc retrograde. Mercur mai intra si el in ecuatie, urmandu-le pe cele doua. Asadar, Venus sta in Fecioara pana spre mijlocul lunii august, cand se muta in Balanta (16 august). Mercur o va urma in Fecioara in 11 august, apoi in Balanta la 30 august. Marte cel razboinic sta in Fecioara toata luna august. Ce inseamna toate acestea, la un loc? Mai multa atentie indreptata catre familie, casa, partener. Mai multa meticulozitate, mai multa organizare. Mai mult ajutor acordat celorlalti. Mai mult spirit practic. Mai multe poti citi aici.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE august 2021 pentru BERBEC
Relatiile cu ceilalti se cimenteaza, devin profunde, dezvaluindu-si latura lor pozitiva. Comunicarea cu partenerul de cuplu este buna, ceea ce face posibila cateva obiective comune. Nu este exclusa schimbarea locuintei. Daca esti singur, ai nevoie de mai multa socializare. Vorbeste cu oamenii, analizeaza care sunt cei pe care sa-i tii in jurul tau si pe cine sa ocolesti.

Horoscop lunar DRAGOSTE august 2021 pentru TAUR
Luna aceasta este destul de ambigua pentru tine. Pe de o parte vrei sa tii totul sub control. Pe de alta parte aceasta dorinta te streseaza la maximum si este consumatoare de energie. Deci nu prea stii ce ai nevoie cu adevarat. Pune-ti ordine in viata si alege ce ti se potriveste mai bine. Nu poti lasa gandurile si dorintele tale sa intre in conflict. Ai nevoie de echilibru pentru a face fata unor provocari emotionale. Daca esti singur, este un moment prielnic pentru a-ti extinde cercul social si de a te apropia de oameni. Regandeste-ti standardele, fara a face compromisuri prea mari, si vei vedea ca iubirea nu e chiar atat de departe pe cat credeai.

Horoscop Urania 24-30 iulie 2021. Marte intră în zodia Fecioarei, ce zodii au ghinioane
Horoscop lunar DRAGOSTE august 2021 pentru GEMENI
Vei avea un farmec aparte si o vibratie pozitiva care vor atrage cu usurinta persoane in jurul tau. Oamenii au incredere in tine si te vor cauta. Obligatiile sociale vor fi destul de mari, dar va trebui sa ai grija si de nevoile tale. Urmareste-ti obiectivele, mai ales in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Daca esti intr-o relatie de cuplu, nu-ti neglija partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!