Cezar Preda acuză Poliţia că „a fraternizat cu infractorii care lucrează cu contracandidatul său

Cezar Preda, îi acuză pe poliţiştii buzoieni că "au fraternizat cu infractorii care lucrează cu contracandidatul său", în Colegiul 7 din Buzău, şi anume cu social-democratul Marcel Ciolacu, actualul viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ
Romania TV
07 dec. 2012, 17:40
Cezar Preda acuză Poliţia că

Preda a precizat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, că îl va anunţa pe şeful Poliţiei Române despre modul defectuos în care ar fi reacţionat poliţiştii din judeţ în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Preda a precizat că în Buzău „Poliţia Locală şi Poliţia Buzău sunt puse total în sprijinul contracandidatului”, adăugând că toate sesizările formulate de ARD în această campanie electorală nu au fost luate în considerare.

„Campania electorală în Colegiul 7 din Buzău este una diuntre cele mai josnice campanii din ţară ale USL. Bănuiam acest lucru pentru că este campania care a adunat cei mai mulţi interlopi, aproape pe toţi din Buzău, puşi în slujba contracandidatului de la USL. După 10 decembrie toţi buzoienii vor avea mari probleme cu aceşti interlopi, pentru că ei doar acţionează la comandă politică. Sunt de la proxeneţi, cămătari, case de amanet, tot ce mişcă în jurul acestor afaceri ilegale, penali, condamnaţi pentru deturnare de fonduri, evaziune, trafic de personale, toţi s-au adunat sub sigla USL în Colegiul 7. Dar ce să aşteptaţi de la Poliţia Locală sau Poliţia Buzău pusă total în sprijinul contracandidatului?! Toate semalele enoastre la 112 cu privire la aceste urmăriri şi alte lucruri ilegale au rămas fără ecou. Poliţia e servilă şi o poliţie făcută preş în faţa agresiunii USL, asta ne aşteaptă după 10 decembrie. O să anunţ şeful Poliţiei de ce se întâmplă la Buzău. Poliţiştii şi-au dat mâna cu interlopii şi cu politicienii de la USL”, a declarat, vineri, liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

Parlamentarul democrat-liberal a făcut, totodată, un apel la comanda IPJ Buzău să dea dovadă de echidistanţă şi să se implice pentru că în timpul rămas până la alegerile parlamentare se va încerca fraudarea scrutinului, prin orice mijloace.

„Dacă Poliţia Buzău fraternizează cu intelopii Buzăului, oraşul nu are viitor. Trebuie să înceteze şi Poliţia să fie echidistantă. Le transmit poliţiştilor: nu fiţi bâta unor oameni împotriva cetăţenilor pentru că există şi 10 decembrie, ăsta e mesajul meu către Poliţia locală şi către IPJ Buzău. Sunt oameni care se laudă că au poliţia la mâna lor şi vor fura la alegeri”, a spus Cezar Preda.

Liderul PDL Buzău a mai precizat că există şi alte judeţe din ţară în care poliţiştii au „fraternizat cu interlopii”, adăgând însă că astfel de jocuri murdare s-ar face „la nivel mic”, fără să ştie comandanţii inspectoratelor.

„Sunt zone în România unde foarte mulţi poliţişti au fraternizat cu interlopii, dar nu e vina comandanţilor, Luaţi exemplul Dolj, luaţi Bucureşti unde o secţie întreagă a fost arestată, luaţi Constanţa, Ploieşti,sunt zone unde intelopii au reuşit să corupă poliţişti, să-i facă uneltele lor. Nu îl învinovăţesc pe comandantul IPJ Buzău, eu cred că la nivel mult mai mic se întâmplă aceste lucruri”, a afirmat Preda.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Se găsește în orice magazin și nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: “Ține foarte bine”
Capital.ro
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Alex Bodi, a RĂBUFNIT după ce Ema Uta a fost surprinsă, din nou, cu alt bărbat: „Să distrugă…” Mesaj FINAL pentru femeia pe care voia să o ia de soție
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Ungaria e în alertă! Restricții de circulație în zilele următoare. Românii au interzis!
StirileBZI
Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc următorul cutremur devastator în România: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea!”
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Kamala Harris înregistrează un avans promițător în sondaje față de Donald Trump
MediaFlux
AU EXPLODAT în BUZUNAR! RĂSTURNARE TOTALĂ în RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...