Tragedie într-un spital. Nouă pacienţi internaţi cu COVID au murit după ce o conductă de oxigen s-a spart, în Rusia

Tragedie într-un spital COVID din Rusia. Nu mai puţin de nouă pacienți internați într-o unitate medicală din republica Osetia de Nord au murit după ce o conductă de oxigen s-a rupt, potrivit presei rusești.
Alina Costache
10 aug. 2021, 09:52
Tragedie într-un spital. Nouă pacienţi internaţi cu COVID au murit după ce o conductă de oxigen s-a spart, în Rusia

Tragedie într-un spital. În urma avariei, bolnavii care erau intubați, au decedat din cauza lipsei de oxigen. 71 de pacienți se aflau pe secția de Terapie Intensivă când a avut loc accidentul, iar 13 dintre ei erau ventilați mecanic.

Tragedie într-un spital. Nouă pacienţi internaţi cu COVID au murit după ce o conductă de oxigen s-a spart, în Rusia

Pe de altă parte, șeful interimar al republicii a menționat faptul că plămânii celor nouă pacienți erau deja extrem de afectați înainte ca țeava să se rupă și este încă prea devreme pentru a stabili dacă accidentul le-a cauzat moartea.

Totodată, în România, Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală a explicat într-o postare pe reţelele de socializare cât de importat este vaccinul împotriva coronavirusului. Medicul avertizează că spitalele se vor umple din nou de pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Managerul de la Spitalul Victor Babeş din Capitală, mesaj pentru antivaccinişti. Simin Aysel Florescu îi avertizează pe români că în curând spitalele se vor umple din nou cu pacienţi infectaţi cu COVID-19.

Medicul avertizează că tinerii şi vârstnicii care au refuzat să se vaccineze sunt persoanele care vor umple în curând, din nou, spitalele. Simin Aysel Florescu le recomandă românilor să se vaccineze împotriva coronavirusului, dacă nu vor să moară sau să fie legaţi de un tub de oxigen pe viaţă.

” ‘Suntem pe val’, îmi spune medicul sef de garda de azi, Elena N…. ‘pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos……Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critica de boala și faptul ca NU SUNT VACCINATI.

Pai de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenta unei echipe medicale. Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru ca ” nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi stiintifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți???? Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frica de ” efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?? ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați???? Pentru ca nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicina, nu în religie!! Nu trebuie sa ” credeti”, ci sa ascultați argumentele lor medicale și sa luați o hotărâre cu creierul ala bun, nu cu ala din paleolitic. Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor sa moara sau sa fie legați de un tub de oxigen pe viata? Vor sa tremure de frica pentru viata familiilor și prietenilor lor? Nu cred.
Și atunci de ce nu va vaccinati???????

Hai, pana nu va ia ca din oala. Vaccinati-va, dati-va și dati-le celor din jur șansa la viata și sănătate. Dacă tot nu vreți, sa nu ziceți ca nu ati știut la ce va expuneți. Noi v-am spus…..”, a transmis managerul Spitalului Victor Babeş din Capitală.

Citeşte şi: Practică revoltătoare în țara noastră. Cum pot primi românii adeverința reală de vaccinare COVID, dar fără să facă vaccinul. Iată cât costă toată afacerea!

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Devine interzis în toate țările. UE a dat ordin. Românii nu vor mai avea dreptul să cumpere
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Codul Rutier. Parcarea care vine cu amendă. Se întâmplă și în fața casei
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!