EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „Dl Cîţu trăieşte într-o lume paralelă, nu vede 99% dintre români! FMI se va întoarce în România”

România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Florin Cîţu nu îi vede, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce premierul a spus că mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu de peste 3.000 de euro net: „Si ceilalţi 99%?!"
Filip Stan
10 aug. 2021, 21:12
EXCLUSIV Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu  a comentat, marți seară, la România TV, declarațiile premierului Florin Cîțu, care a spus că unu la sută dintre români au venituri de peste 3.000 de euro.

„Domnul Cîțu trăiește într-un lume paralelă. A spus un adevăr, guvernează pentru 1% dintre români. 32 dintre români trăiesc la limita sărăciei, 90 la sută dintre angajați au sub 1.000 de euro. O treime dintre angajați trăiesc cu salariul minim. Asta este România reală, nu România domnului Cîțu care nu știe cât costă o pâine.

Președintele Iohannis a dorit guvernul perdant. Avem un președinte care a încălcat spiritul Constituției. Culmea a ieșit și Oraban si a criticat. Și PNRR, tot ce spunea PSD-ul.Avem 54 de miliarde e euro împrumutate și avem în continuare un deficit la pensii de 8 miliarde elei. Nimeni nu explică, vedeți vreo investiție majoră, vreo autostradă suspendată. Toată lumea trăiește mult mai rău. Să vedeți când o să vină facturile la energie, la curent”, a spus Marcel Ciolacu.

„În România Reală, cea pe care premierul Cîţu nu o vede din cauza propriilor fantasme, datele oficiale arată că 31,2 % români trăiesc la limita sărăciei, 90% dintre angajaţi câştigă sub 1.000 de euro/ pe lună, 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei/pe lună, 940.000 de români trăiesc cu pensia socială minim garantată de 800 de lei/pe lună, 1,6 milioane de români au salariul minim pe economie, 3,6 milioane de copii au alocaţie care nu a fost dublată, conform Legii, dintre care 1,38 milioane de copii trăiesc în sărăcie! România reală este reprezentată de restul de 99% de români pe care Cîţu nu îi vede”, susţine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei!

Liderul social-democraţilor anunţă că PSD va propune în Parlament un pachet de măsuri pentru compensarea efectelor inflaţiei.

https://www.facebook.com/RomaniaTV/videos/698715448191715/

Paul Stănescu / PSD: Marea guvernare liberală nu a adus decât o revoluție a scumpirilor și a împrumuturilor

„În ianuarie o să să vină FMI. Suntem statul european cu cel mai mare deficit. Acesta trebuie oprit. Toată lumea a băgat bani în capital autohton, în afara României. Urgența este să-și ocupe funcțiile din partide. O să vedeți ce o să pățim cu valul patru din lipsa vaccinării. E un an ratant, cu un deficit bugetar de 10 la sută. Să vedem cu cât se închide euro, cred că va depăși 5 lei. Urmează cea mai mare inflație pe care a avut-o România în ultimii 30 de ani. Premierul a primit o scrisoare de la Comisie în care se spune cum trebuie să se încadreze România în următorii ani. Am ajuns la un grad de îndatorare pe care nu-l mai putem suporta. Nu mai poți mări nici un venit în sistemul bugetar”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la emisiunea Punctul Culminant de la România TV.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?