EXCLUSIV George Simion critică decizia autorităţilor de a acorda tichete de masă celor care se vor vaccina: „Mai bine investeam în infrastructura spitalelor. Ni se pregăteşte marea condiţionare”

Liderul AUR, George Simion, critică decizia autorităţilor de stimulare a vaccinării prin acordarea de tichete de masă. Simion este de părere că ar fi fost mult mai oportună o investiţie în infrastructura spitalelor.
Oana Anghel
10 aug. 2021, 22:34
EXCLUSIV George Simion critică decizia autorităţilor de a acorda tichete de masă celor care se vor vaccina:

În contextul stimulării vaccinării prin acordarea de tichete valorice de 100 de lei, George Simion l-a ironizat pe premierul Cîţu, care nu a ştiut care este preţul unei pâini: „Probabil, Florin Cîţu va trebui să spună câte pâini cumpără dintr-un bon de 100 de lei„.

Liderul AUR este de părere că miza campaniei de vaccinare este aberantă. Acesta a declarat, în emisiunea „Punctul culminant” de la România TV, că AUR are de gând să oprească aceste pomeni electorale.

Citeste si Cîţu şi Orban au ajuns la un acord în privinţa rectificării bugetare: Drulă a primit bani mai mulţi la reactificare UPDATE

George Simion vrea să oprească „pomenile electorale”

Mulţi oameni s-au vaccinat gratis sau pe 2-3 mici, acum a crescut miza. Mi se pare cel puţin aberantă această decizie. Ce ne interesează pe noi este ca cei care vor să se vaccineze să se poată vaccina, iar cei care nu vor, să nu fie discriminaţi şi nici condiţionaţi, pentru că asta se pregăteşte, marea condiţionare.

Colegii mei din Cluj au protestat la Universitatea Babeş Bolyai, pentru că studenţii nevaccinaţi nu vor avea acces la cursuri. Acelaşi lucru se pregăteşte şi pentru cadrele didactice şi pentru cadrele medicale. Mai degrabă, ministrul Sănătăţii asigura teste gratuite, pentru că atât cei vaccinaţi cât şi cei nevaccinaţi pot răspândi boala şi nu are niciun sens această impunere a vaccinării.

Am văzut că nu există o eficienţă în a opri răspândirea bolii in Israel. Noi, cei de la AUR, vrem să oprim aceste pomeni electorale.

Probabil va trebui să grăbim plata pentru cele 120 milioane de doze vaccin, Cîţu nu a răspuns de ce a cumpărat un număr atât de mare de doze. La finalul acestei nebunii vom avea cea mai proastă infrastructură spitalicească din Europa. În loc să dăm bonuri, mai bine ne puneam şi noi la punct infrastructura de spitale, că nu se preconizează nici anul ăsta, nici anul viitor construirea vreunui spital„, a spus George Simion in emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeste si Marcel Ciolacu: 2 milioane pensionari trăiesc cu pensii sub 1.000 de lei!

Simion ameninţă că se va lega cu lanţuri în Parlament

Liderul AUR a făcut şi precizări referitoare la forma de protest pe care o vor adopta cei din AUR pentru a opri măsurile restrictive luate de Executiv.

Eu în viaţa mea de activist civic am apelat la proteste duse până la extrem pentru o opri fărădelegile Guvernului. Acum, ca parlamentar, trebuie să apăr peste 70% dintre românii care nu s-au vaccinat. Nu vom apela la o formă de protest mai extremă decât au abordat cei de la USR în legislatura trecută pentru niste false mize. Noi luptăm pentru libertatea şi bunăstarea românilor. Luptăm cu toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie. Eu am tras un semnal de alarmă care sper că se aude. De când AUR e in Parlament aceste restricţii au fost domolite„, a adăugat George Simion.

Reamintim că George Simion a declarat că va protesta faţă de „dictatura medicală și faţă de formele de control al populației prin diferențele de tratament între persoanele vaccinate și cele nevaccinate”. Acesta i-a îndemnat la nesupunere civică pe membrii şi simpatizanţii partidului său.

O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare. Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative ‘tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat’. Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru”, a declarat liderul AUR la Antena 3.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!