Hollywod-ul boicotează ultimul film al lui Johnny Depp. Care este motivul: „O situație neplăcută și haotică. Imaginați-vă dezamăgirea”

Johny Depp a declarat că se simte boicotat de studiourile MGM, de la Hollywood, care au refuzat să lanseze ultima peliculă a actorului, în cinematografele din SUA.
Ruxandra Rădulescu
16 aug. 2021, 18:15
Hollywod-ul boicotează ultimul film al lui Johnny Depp. Care este motivul:
Johnny Depp

Într-un interviu, publicat sâmbătă, Depp a vorbit despre ultimul său film. Pelicula a avut o premiera la Festivalul Internațional de Film de la Berlin din februarie, dar nu a fost încă lansat pentru publicul american.

„I-am privit pe acești oameni în ochi și am promis că nu vom fi exploatatori”, a declarat Depp pentru The Sunday Times. „Am promis că filmul va respecta istoria și cultura lor. Cred că ne-am ținut de cuvânt, iar cei care au venit mai târziu ar trebui să-și respecte propria lor promisiune”.

În film, Depp joacă rolul fotografului de război W. Eugene Smith, care a ajutat la dezvăluirea faptului că sătenii japonezi în anii ’70 erau otrăviți cu mercur.

„Unele filme emoționează oamenii. Acest lucru îi afectează pe cei din Minamata și pe cei care se confruntă cu lucruri similare. Cât despre mine și boicotul de la Hollywood, mă consider un bărbat, un actor care în ultimii ani s-a aflat într-o situație neplăcută și haotică.”, a spus Depp, vorbind cu The Sunday Times.

Depp a adăugat că face progrese în a scoate adevărul la iveală.

În noiembrie 2020, Depp a pierdut un proces de calomnie împotriva editorului tabloidului britanic The Sun după ce un titlu din 2018 l-au acuzat că ”și-ar fi abuzat soția”. Fosta soție a lui Depp, Amber Heard, l-a acuzat de abuz fizic în 2016, iar cei doi s-au stabilit în afara instanței în acel an.

La patru zile după pierdere, Depp a anunțat că i s-a cerut „să demisioneze” din rolul său de Grindewald în „Fantastic Beasts 3”.

În iulie, regizorul „Minamata”, Andrew Levitas, a acuzat studiourile MGM că „a îngropat” filmul lui Depp din cauza problemelor juridice și „personale”.

„Imaginați-vă dezamăgirea când au aflat săptămâna trecută că, în ciuda unei lansări globale deja reușite, MGM a decis să„ îngroape filmul, deoarece MGM era îngrijorați că problemele personale ale unui actor din film s-ar putea reflecta negativ asupra lor”, a declarat regizorul Andrew Levitas.

Un reprezentant al MGM a răspuns că filmul a fost achiziționat pentru lansare prin intermediul American International Pictures (AIP), o divizie a MGM care se ocupă de lansările cinematografice pe piața americană.

Reprezentanții pentru Depp și, respectiv, MGM, nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Insider.

Johnny Depp a fost CONCEDIAT din distribuţia seriei „Fantastic Beasts”. Care este motivul scandalos

Johnny Depp a fost obligat să părăsească distribuţia seriei „Fantastic Beasts”, după ce a pierdut un proces pentru calomnie. Casa de producţie Warner Bros i-a cerut demisia, iar actorul s-a conformat, cu toate că al treilea episod al seriei este în lucru. Rolul lui Depp va fi restribuit.

Concedierea lui Johnny Depp are loc la câteva săptămâni, după ce o instanţă din Marea Britanie a luat o decizie împotriva actorului. E vorba despre un proces în care starul de la Hollywood contesta un titlu de tabloid în care era acuzat că și-a bătut fosta soție.

Cu toate acestea, Depp și-a anunțat fanii că va contesta decizia justiției britanice, pe care o consideră „suprarealistă”, notează Digi24.

Până atunci, actorul a anunţat vineri că se retrage din franciza „Fantastic Beasts”.

Depp a explicat că studioul de film Warner Bros i-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald.

Motivul pentru care Johnny Depp a dat în judecată tabloidul „The Sun”

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum „Edward Scissorhands” („Edward Mâini-de-foarfece”) şi cele din franciza „Pirates of the Caribbean” („Piraţii din Caraibe”), a dat în judecată News Group Newspapers, editorul tabloidului The Sun, şi pe unul dintre jurnaliştii acestuia, Dan Wootton, pentru un articol din 2018 în care se afirma că actorul a fost violent cu cea de-a doua soţie a lui, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Adrian Câciu: Deficitul bugetar este mai mare dar mai sustenabil față de anul trecut
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!