Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor: „Perseverent și ambițios”

Un student de 21 de ani de la Academia Militara a murit după ce după ce a căzut accidental pe un circular de tăiat lemne într-un sat din Apuseni
Ruxandra Rădulescu
17 aug. 2021, 18:14
Un student de 21 de ani de la Academia Militară a sfârșit absurd după ce a căzut peste o mașină de tăiat lemne. Mesaj sfâșietor:

Un student de 21 de ani la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, a sfârșit tragic marți, 17 august, într-o manieră absurdă după ce a căzut accidental peste un circular de tăiat lemne, într-un sat din Apuseni

„Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

Tânărul a încercat să-și ajute un prieten să fasoneze o scândură, însă din păcate băiatul a alunecat şi a căzut peste mașina de tăiat lemne.

Tânărul era student în anul II la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și absolvent al Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tânărul obținuse rezultate foarte bune la învățătura în timpul liceului și a fost premiat la olimpiade naţionale.

”Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe. Cristian a absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianții clasei și a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele și concursurile școlare unde a avut rezultate notabile. A fost un elev isteț, deschis spre toate provocările, perseverent și ambițios. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia, relatează ziare.com.

Un student i-a dat foc unei vecine care a murit la câteva ore distanţă. Tânărul a fost reţinut imediat!

O femeie din Timişoara a murit în chinuri groaznice la spital, după ce un vecin de bloc în vârstă de 22 de ani a stropit-o cu benzină și apoi „i-a dat foc cu o brichetă”.

Situaţie şocantă în Timişoara. Din cauza arsurilor, femeia a decedat miercuri, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit comunicatului remis de Parchetul Timiș, marți, în jurul orei 14:20, tânărul de 22 de ani, aflat pe casa scării blocului unde locuiește, „a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecina sa de bloc”, apoi „i-a dat foc cu o brichetă”. Magistrații susțin că „inculpatul a săvârșit fapta cu premeditare” pentru că, arată aceștia, tânărul a cumpărat marți dimineață „o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o stație Peco din Timișoara”.

„Victima a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafața corpului, acestea fiind de natură să-i pună în pericol viața, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Femeia a decedat miercuri dimineață, iar după autopsie și concluziile preliminare ale IML Timișoara, procurorul de caz va dispune „schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de omor calificat”. Tot miercuri, procurorul a luat măsura preventivă a reținerii pe timp de 24 de ore a tânărului, iar dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„A ars toată. A spus că i-a dat foc vecinul cu petrol. Fumega, a stins-o într-o tufă. A spus că i-a dat foc vecinul. A strigat Ajutor, ajutor, mă omoară!”, a povestit un martor.

Reprezentanții IPJ Timiș afirmă că nu este pentru primul conflict dintre cei doi. În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violente asupra femeii, iar în august 2020 a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul instanței.

 

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Permis de conducere reînnoit din 2 în 2 ani. Legea nu-ți permite să conduci dacă nu faci testele
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trei zodii care vor avea o perioadă foarte bună. Surprize mari în ultima săptămână din septembrie
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Rusia își propune să crească exporturile agricole cu 50% până în 2030
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore