EXCLUSIV | Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja: „N-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale. E pur şi simplu inexplicabil”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost criticată în termeni duri de către Sebastian Burduja, deputat liberal şi vicepreşedinte al Biroului Executiv al PNL, pe motiv că nu a plătit nici bursele destinate elevilor cu performanţe şcolare şi nici cele sociale, cu toate că sumele au fost alocate în buget.
Filip Stan
19 aug. 2021, 20:27
EXCLUSIV | Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja:

Deputatul Sebastian Burduja a declarat, joi, într-o intervenţie telefonică la România TV, faptul că edilul Sectorului 1 încearcă „în mod politicianist” să plaseze PNL „lângă PSD”.

„Încearcă în mod politicianist să ne plaseze lângă PSD. Noi nu am fost azi la şedinţa convocată de PSD-işti în Consiliul Local şi nu avem nicio treabă cu dânşii. Încearcă să asocieze PNL cu diverse firme şi interese. Iarăşi, faptele nu susţin aceste teorii.

Ne dorim un sector curat, civilizat pentru oameni în care problemele reale ale cetăţenilor sunt pe primul loc. Ori, faptul că n-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale de trei-patru luni de zile, deşi are bani alocaţi în buget. E pur şi simplu inexplicabil”, a declarat deputatul PNL Sebastian Burduja, în direct la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Clotilde Armand, nimicită de Sebastian Burduja după umilirea copiilor cu Sindrom Down. „Este de o ticăloşie greu de imaginat. A făcut asta din răzbunare”

Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja: „Copiii noştri sunt bătaia de joc a acestei administraţii”

De asemenea, liberalul a amintit că PNL a susţinut-o pe Clotilde Armand la alegerile locale 2020, însă probabil că aceasta „a uitat”.

„Sigur, noi am susţinut acest candidat în campanie, doar doamna Clotilde probabil că a uitat, dar nu putem sta nepăsători, pe margine şi să vedem că elevii din sectorul 1, copiii noştri, sunt bătaia de joc a acestei administraţii.

Vom continua să spunem adevărul chiar dacă acesta poate că deranjează”, a mai spus Sebastian Burduja.

Invitat în cadrul dezbazerii de la România TV, deputatul PSD Gabriela Zetea i-a lansat propunerea lui Sebastian Burduja şi politicienilor PNL să semneze în favoarea organizării referendumului de demiterea din funcţie a lui Clotilde Armand.

„Este o acţiune în instanţă legat de alegerile de la Sectorul 1. Vom aştepta concluziile. Respectăm deciziile instanţei şi este prematur să ne pronunţăm pe acestă speţă. Votul românilor trebuie respectat până la capăt”, a fost replica lui Sebastian Burduja.

Mai mult, Alexandru Petrescu, vicepreşedintele PSD Sector 1, a afirmat că liberalii îşi pot „repara greşeala” prin susţinerea referendumului ce are ca scop demiterea lui Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sectorului 1.

„Greşeala PNL de a o susţine pe Clotilde Armand nu este ireversibilă. Îşi pot repara această greşeală, ajutându-ne şi susţinând colectarea de semnături pentru declanşarea referedumnului de demitere a primarului Clotilde Armand”, a afirmat Alexandru Petrescu (PSD).

Citeşte şi: Consilierii PNL din Sectorul 1 aduc critici la adresa lui Clotilde Armand: „Între şcoli nereparate şi burse neplătite, are trei săptămâni de concediu”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Cu procură sau fără? Ce obligație au șoferii la aceste vămi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!