EXCLUSIV | Vărul lui Dan Vîlceanu ar fi bătut cu sălbăticie o femeie din Gorj. „Sunt desfigurată! Am 10 copci pe faţă. Oricând poate să mutileze un copil”

Un scandal uriaş îl vizează pe Dan Vîlceanu, la scurt timp după ce a depus jurământul la Palatul Cotroceni. Vărul noului ministru de Finanţe, Ion Cosmin Vîlceanu, este acuzat că a snopit în bătaie o femeie din judeţul Gorj pe care ar fi desfigurat-o. Victima a mărturisit, în direct la România TV, că are 10 copci în zona feţei şi se teme că Vîlceanu, care este vicelider al filialei PNL Rovinari, va face presiuni asupra sa pentru a-şi retrage plângere, în caz contrar putând să-şi piardă locul de muncă.
Filip Stan
19 aug. 2021, 23:21
EXCLUSIV | Vărul lui Dan Vîlceanu ar fi bătut cu sălbăticie o femeie din Gorj.

Surse judiciare au precizat pentru România TV că a fost deschis un dosar penal care îl vizează pe vărul lui Dan Vîlceanu. Scandalul a avut loc în timpul unui incendiu vegetaţie care l-ar fi avut în prim plan pe Ion Cosmin Vîlceanu care este acuzat că a snopit în bătaie pe femeie pe care ar fi desfigurat-o.

„Nu i-ar fi dat o singură lovitură, spun sursele judiciare pentru România TV. IPJ Gorj au confirmat că în acest moment este un dosar penal în lucru pentru loviri sau alte violenţe care îl vizează direct pe verişorul ministrului de Finanţe, Dan Vîlceanu”, a precizat corespondentul România TV, Iulia Blondea.

Ioana Bechenete a povestit, în direct la România TV, calvarul prin care a trecut.

„Sunt într-o stare deplorabilă, sunt cu faţa mutilată. Ieri, în regim de urgenţă, am fost preluată de echipajul de poliţie de la stingerea focului de vegetaţie. Mai apoi, predată ambulanţei care m-a dus la un spital din Rovinari”, a spus femeia.

Citeşte şi: Dan Vîlceanu, despre acuzaţiile de corupţie, inflaţie şi trecutul în PSD: „Nu mi-am folosit părinţii paravan”

Vărul lui Dan Vîlceanu ar fi bătut cu sălbăticie o femeie din Gorj. „Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată”

Ea susţine că a fost bătută cu sălbăticie de Ion Cosmin Vîlceanu (foto), nimeni altul decât vărul lui Dan Vîlceanu, noul ministru de Finanţe.

„Inginerul Ion Cosmin Vîlceanu care era de serviciu (m-a lovit). L-am rugat frumos: domnule inginer, dumnevoastră de ce nu vreţi să interveniţi când toată lumea sare sa stingă focul? Pentru că se apropie foarte rapid şi de sectorul minier. Poate să ia cariera foc!

(M-a lovit) cu o staţie. Avea o staţie, staţia pe care vorbeşte la serviciu. Este o statie de emisie. Totul a fost premeditat pentru că nu i-a convenit cum i-am spus”, a declarat Ioana Bechenete.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îl desființează pe alesul lui Cîțu la Finanțe: „Dan Vîlceanu nu este unul dintre produsele high-class ale PSD-ului și veți vedea din prestația lui”

Femeia care afirmă că a fost agresată de Ion Cosmin Vîlceanu a spus că este internată într-un spital din Târgu Jiu şi crede că nu ar fi prima victimă.

„Domnul ministru, Dan Vîlceanu, îl ignoră pe acesta, dar face abuzuri în continuare. Nu sunt prima victimă. Mai sunt şi alţi colegi din carieră, victime ale acestui agresor.

Vă vorbesc din spitalul ORL de la Târgu Jiu, unde am ajuns în regim de urgenţă. Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată. Am fost la un consult neurologic. Ochiul stâng nu mai răspunde comenzilor. Mâine dimineaţă aştept să vedem unde trebuie să mă îndrept”, a mai spus femeia.

Citeşte şi: Emilian Duca, analist economic, despre declaraţiile lui Vîlceanu: „Cred că a vrut să dea impresia că stăpâneşte bine domeniul şi a greşit nepermis pentru un ministru de Finanţe”

Întrebată dacă a fost arestat cel care a agresat-o, Ioana Bechenete a povestit că doar ea a fost preluată de poliţişti, pentru că era plină de sânge. Ea crede că că a fost lovită intenţionat de vărul lui Dan Vîlceanu după ce i-ar fi spus că o persoană ar fi dat foc intenţionat pe câmp.

„Mi-a dat intenţionat. Cine eşti tu să-mi ordoni mie? Sunt inginerul Vîlceanu. Ştiu ce am de făcut. Este inginer minier făcut politic peste noapte. El se folosește de numele verişorului primar, Dan Vîlceanu, pe care l-am cunoscut în urmă câţiva ani. Acesta îl ignoră şi îi este ruşine cu ei.

Sunt verişori după tată, părinţii sunt fraţi şi naşi de cununie ai acestui agresor, dar domnul Dan Valceanu este un deputat respectabil, un om cu onoare, cu caracter. Acest agresor se foloseste de numele acestuia”, a mai precizat femeie care susţine că a fost bătută de verişorul lui Dan Vîlceanu.

Vărul lui Dan Vîlceanu ar fi bătut cu sălbăticie o femeie din Gorj. „Este un pericol! Oricând poate să mutileze un copil”

De asemenea, Ioana Bechenete îl acuză pe Ion Cosmin Vîlceanu care este viceliderul organizaţiei PNL Rovinari de tentativă de omor.

„Este vice lider la PNL, la Rovinari. Are funcția de la Rovinari. Mă putea omorî. Sunt desfigurată! Am 10 copci pe faţă sub acest bandaj.

Este un pericol! Este antrenor de tenis de câmp în Rovinari. Oricând poate să mutileze un copil”, a mai precizat ea.

Mai mult, femeia a mai spus că se teme că-şi va pierde locul de muncă în cazul în care nu-şi va retrage plângerile.

Citeşte şi: Cine este Dan Vîlceanu, propunerea PNL pentru şefia Ministerului de Finanţe: Un apropiat al lui Cîţu, fost membru PSD intrat în PNL pe filiera PDL. Ce avere are

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!