Haos total la un botez din Lugoj. Mai mulţi indivizi au fost ridicaţi de jandarmi din cauza unui scandal izbucnit la eveniment – VIDEO!

Au fost clipe de coşmar, duminică seară, la un botez din Lugoj. Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au fost trimişi pentru a calma un grup de indivizi care s-a luat la ceartă.
Alina Costache
23 aug. 2021, 23:18
Haos total la un botez din Lugoj. Mai mulţi indivizi au fost ridicaţi de jandarmi din cauza unui scandal izbucnit la eveniment - VIDEO!

Haos total la un botez din Lugoj.  Tot incidentul a pornit de la un bărbat care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită.

Haos total la un botez din Lugoj. Mai mulţi indivizi au fost ridicaţi de jandarmi din cauza unui scandal izbucnit la eveniment

Totul s-a petrecut duminică seară, la un local din Lugoj. Unul dintre invitați s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, iar după ce s-a îmbătat a început să facă scandal. La fața locului au fost trimiși polițiștii lugojeni, însă oamenii legii nu au putut să le facă față celor care se luaseră la harță. În sprijinul lor au fost trimiși jandarmii de la IJJ, care au fost nevoiți să folosească forța pentru a-i calma pe scandalagii.

„În seara zilei de duminică, 22.08.2021, o persoană cunoscută cu antecedente penale a provocat un scandal din cauza fostei iubite. Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști din municipiul Lugoj. Situația s-a încheiat cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 de lei. Nu suntem împotriva unui dialog al iubirii, atât timp cât dialogul se află în limitele legii și siguranței”, transmit cei de la IJJ Timiș.

De altfel, în urmă cu câteva zile un scandal de amploare a avut loc în faţa unui bar din judeţul Botoşani, după ce un tânăr ar fi ameninţat o fată în vârstă de 20 de ani. La faţa locului a intervenit un echipaj de Poliţie, iar o poliţistă a fost lovită de bărbatul recalcitrant în timp ce încerca să-l încătuşeze.

Bărbatul de 31 de ani din Botoşani care s-a opus încătuşării, în urma unui scandal, şi a lovit în faţă o poliţistă a fost reţinut pentru ultraj. Sindicatul Europol arată că poliţista are o vechime de trei ani la Ordine Publică şi a salvat viaţa unui tânăr, rănit într-un accident rutier. Totodată, în luna mai a acestui an, ea a negociat cu un bărbat care îşi ţinea fetiţa de trei ani sub ameninţarea cuţitului şi l-a convins să renunţe la acest gest şi să îi dea copila.

Citeşet şi: Scandal la Alba Iulia, la o scenă de reconstituire a intrării lui Mihai Viteazul. Domnitorul Unirii a fost aclamat pe fondul unui marş de preaslăvire a otomanilor

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Patru zodii pot să se îmbogățească până pe 20 septembrie. Noroc la bani, reușite mari și visuri împlinite pentru acești nativi
Capital.ro
Se schimbă legea la granița cu ungurii. Ungaria va fi obligată să schimbe regulile
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Alertă pentru toți românii care au acest card! Se renunță la servicii începând cu 11 septembrie
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Un nou tip de concediu în România. Angajații care vor putea sta acasă șase luni
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Drama prin care trece Gabriel Vasiliu după gratii, de când a auzit că soția lui a fost ucisă: 'Este distrus!'
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Gestul făcut de cel poreclit “Şacalul”, imediat după ce ar fi comis odioasele crime: „A accesat telefonul victimei pentru a…”. Fiul concubinei sale a mărturisit totul
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Donald Trump acuză ABC de trucarea dezbaterii cu Kamala Harris
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...