EXCLUSIV. Dana Budeanu a răbufnit după haosul creat de Clotilde Armand în Sectorul 1: A ajuns la putere prin furt. Tot ce spune sunt minciuni!

Dana Budeanu a răbufnit după ce scandalul gunoaielor din sectorul 1 nu s-a rezolvat nici acum. Cunoscutul designer susţine că singurii care vor plăti pentru greşelile făcute de Clotilde Armand vor fi tot cetăţenii.
Mirabela Vasile
24 aug. 2021, 21:38
EXCLUSIV. Dana Budeanu a răbufnit după haosul creat de Clotilde Armand în Sectorul 1: A ajuns la putere prin furt. Tot ce spune sunt minciuni!

Dana Budeanu a răbufnit după haosul creat de Clotilde Armand în Sectorul 1. Aceasta a adăugat că primarul Sectorului 1 va fi executat, iar locuitorii vor plăti de cinci ori taxa pentru gunoi.

Dana Budeanu a răbufnit după haosul creat de Clotilde Armand în Sectorul 1

„Eu contribui, dar vreau să mă sustrag de la plata taxelor. Guvernul de Dreapta nu a făcut nimic pentru mine ca cetăţean. Trebuie să existe ceva, cumva. Subiectul este această imbecilă. Nu s-a întâmplat nimic, impertinenta ajunsă acolo printr-un furt. Acest furt din 2020 e tolerat de toate partidele politice. Dacă ele nu tolerau, nici ea, nici Plicuşor nu erau aici.

Cel mai mare partid din România, de un an de zile nu s-a auzit gura acestuia. A fost cea mai nocivă campanie pentru social-democraţi şi tot a câştigat PSD. PSD nu a băgat în seamă alegătorii. Nu există aşa ceva. Eu stau şi aştept de un an, se renumeră nişte voturi. Preşedintele celui mai mare partid din România nu zice nimic. Eu, dacă eram preşedinte, chemam un milion de oameni în stradă. Mă duceam la uşa lui Iohannis şi strigam.

Noi plătim salariul tuturor, trebuie să te duci să te lupţi. Ei stau de o parte pentru 2024, ca să vadă oamenii cât de răi sunt liberalii. PSD s-a gândit să aştepte patru ani de zile ca să demonstreze liberalii cât de proşti sunt. Oamenii au plecat în vacanţă acum două luni, iar bănuţii aceia pe care îi ia ei sunt la jumătate. Mâncarea, curentul, îi va rupe pe genunchi. Tot ce se întâmplă e să inoculezi frică. Să fac o paranteză. Clotilde a venit la putere. Eu vorbesc cu tatăl lui Burduja acum, nu cu el. Acolo trebuie vorbit cu tatăl lui, că nu se poate aşa ceva. L-a sunat pe Cîţu să o ajute pe Clotilde. În România nu mai contează cine vine. Autorităţile nu au reacţionat! Noi, cetăţenii, nu suntem apăraţi de nimeni. Ce a făcut Cloti? Sectorul 1 are un contract cu Romprest, toate afirmaţiile că acel contract e cel mai scump din România sunt nişte aberaţii. Toate sunt minciuni spuse pe Facebook. A vrut să taie contractul să încheie cu alţii. Ea o să fie executată. Noi plătim de cinci ori gunoiul.

S-a făcut o buclă de 12 milioane. Clotilde iar şi-a luat câteva zile de concediu. M-am interesat de contractele din Franţa. Deci Romprest are maşini, care nici măcar nu poluează. Aşa au şi ăia în Franţa de au nişte contracte de 50 de ori mai mari. Clotilde a venit aici fără să fie administraţie. Când era Tudorache erau bani de salubrizare, de spitale, normal era că laşi ce făcea PSD şi veneai cu investitori din afară. Să vină la mine cineva să zică un lucru pozitiv.”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Dana Budeanu îi face praf pe Florin Cîţu şi Raed Arafat: „În secunda aia trebuiau demişi. Nu există aşa ceva”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!