Horoscop 26 August 2021. Ce zodii ies din zona de confort

Consultă horoscopul zilei de 26 august 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Leu sunt ocupaţi cu multe sarcini casnice!
Alina Costache
25 aug. 2021, 13:46
Horoscop 26 August 2021. Ce zodii ies din zona de confort
Horoscop 26 August 2021. Berbec

Horoscop 26 August 2021. Taur
Vei încerca să rezolvi o situație care nu mai suportă amânare și astfel vei reuși să te focusezi pe ce ai de făcut în prezent. Umbrele trecutului nu îți dau pace și îți provoacă coșmaruri, însă rezolvarea acestei probleme se află doar la tine.

Horoscop 26 August 2021. Gemeni
Te pregătești să pleci în vacanță alături de familie, însă asta nu se mulțumește deloc, fiindcă persoana iubită nu îți va fi alături. Poate dacă familia ta îl va cunoaște pe cel care îți e alături, lucrurille vor sta altfel pe viitor.

Horoscop 26 August 2021. Rac
Vei ieși din zona de confort și se vei avea parte de senzații incredibile pe care regreți că nu le-ai făcut mai devreme. În aventura palpitantă îți va fi alături partenerul de cuplu, dar și câțiva prieteni apropiați.

Horoscop 26 August 2021. Leu
Ești în căutarea unui produs electrocasnic nou, iar asta îți ocupă toată ziua. Mergi prin mai multe magazine și compari prețurile, fiindcă vrei să prinzi cea mai bună ofertă. Cu banii economisiți alegi să îți achiziționezi și un produs de îngrijire personală.

Horoscop Zodia Fecioară
Știi acele situații în care pare că viața ți se schimbă peste noapte? Tu vei exprimenta astăzi acest sentiment. O veste neașteptată va schimba totul în viața ta, însă va fi nevoie să te gândești foarte bine și să iei o decizie. Gândește pe termen lung și nu te pierde în detalii. Doar așa vei avea șanse mari să începi o viață nouă.

Horoscop zilnic joi, 26 august 2021- Zodia Balanță
Este o perioadă în care nici tu nu știi ce vrei, astfel că celor din jur le este aproape imposibil să îți facă pe plac. Mare atenție la reacțiile pe care le ai pentru că unele dintre ele îi pot jigni pe apropiații tăi. Mai bine eviți să spui unele lucruri decât să faci afirmații pe care mai apoi să le regreți.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor
Horoscop zilnic joi, 26 august 2021- Zodia Scorpion
Dacă vei da dovadă de diplomație astăzi, lucrurile vor merge ca pe roate. Ar putea fi nevoie să ieși din zona de confort și chiar dacă îți va fi greu să o faci, cu siguranță nu vei regreta.

Horoscop zilnic joi – Zodia Săgetător
Poți găsi o nouă modalitate prin care să îți echilibrezi veniturile. Acest lucru te poate ajuta să pui ceva bani de-o parte. Recomandat ar fi să ții o evidență a banilor și să eviți cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic joi, 26 august 2021- Zodia Capricorn
Poți da dovadă de ceva mai multă maturitate în relația cu persoana iubită, astfel că situația voastră sentimentală se poate îmbunătăți. Nu ar fi exclus să îți dai seama că ai greșit și că ar trebui să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Horoscop zilnic – Zodia Vărsător
Descoperi că o persoană te minte în față și nu știi deloc cum să procedezi. Te deranjează situația, mai ales în contextul în care tu ai tratat-o cu sinceritate. Cel mai bine ar fi să rupi orice legătură cu această persoană.

Horoscop zilnic joi, 26 august 2021- Zodia Pești
Dacă simți că locul tău nu mai este într-un anumit loc, cel mai bine ar fi să pleci și să nu privești în urmă. Evită să cauți scuze și nici nu te raporta la trecut dacă atunci totul mergea bine. Poți avea doar de suferit făcând acest lucru.

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!