Anamaria Prodan, lovitura de graţie. Amanta lui Reghecampf nu este singura problemă a impresarei

Anamaria Prodan are probleme în dragoste, dar şi în afaceri. Impresara a pierdut în ultimul an teren în faţa fraţilor Becali, care au realizat cele mai scumpe transferuri.
Alina Costache
26 aug. 2021, 16:51
Anamaria Prodan, lovitura de graţie. Amanta lui Reghecampf nu este singura problemă a impresarei

Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Pe de altă parte, vedeta a subliniat faptul că în cazul în care informațiile se vor adeveri în final, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară. dar problemele conjugale nu sunt singurele pentru sexy-impresară.

Anamaria Prodan se află printre impresarii din România care au fost spulberaţi pe piaţa transferurilor de revenirea în forţă a fraţilor Becali. Anamaria Prodan a vorbit adesea despre cât de sus a ajuns în ierarhia impresarilor români, chiar dacă „este o femeie într-o lume a bărbaţilor”, dar acum pare să fie căderea

În ultimul an, Victor şi Giovanni au reuşit cele mai de răsunet transferuri din Liga 1. Dennis Man, Valentin Mihăilă, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au plecat prin intermediul firmei celor doi.

În total, tranferurile celor patru însumează aproape 34 de milioane de euro. Dennis Man, jucător la care Anamaria a fost scoasă din schemă, a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro. Mihăilă a costat 8.5, iar noii jucători ai lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, 6.5, respectiv 5.7 milioane de euro.

La începutul acestei luni, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa familiei Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu uită şi nu iartă după ce nu a mai intermediat transferul celui mai scump jucător plecat din Liga 1, Dennis Man.

Impresarul a fost sărit din schemă în momentul în care Dennis Man a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro. Au urmat replici dure între Anamaria Prodan şi patronul lui FCSB, Gigi Becali, reluate recent după ce finanţatorul FCSB s-a propus naş pentru Reghecampf şi presupusa amantă.

„Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”
Este adevărat că este primul jucător pe care l-am dat în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine,  a declarat Anamaria Prodan

Anamaria l-a dat în judecată pe atacantul de 23 de ani şi îşi cere comisionul de 350.000 de euro. Primul termen al procesului a fost fixat pe 26 octombrie, la mai bine de 7 luni din momentul în care dosarul a fost depus la Tribunal.

Pe de altă parte, deşi ea neagă, iar el nu vorbeşte despre subiect, divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este din ce în ce mai aproape. Deşi cei doi încearcă să salveze aparenţele, se pare că au stabilit şi condiţiile în care se vor despărţi.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi stabilit condiţiile divorţului

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu au luat niciodată varianta unui partaj după divorţ. Conform unor surse citate de as.ro, cei doi au stabilit deja cum vor proceda cu banii şi cu proprietăţile pe care le au împreună.

Anamaria Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Întrebaţi-l dacă „a furat” banii copiilor, dacă a făcut transferuri către prostituate”
„Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a spus o persoană din anturajul celor doi. „În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, mai arată sursa citată. Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Totuşi, vedeta a precizat că dacă toate aceste lucruri se vor adeveri, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară.

„Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tuturor celor ce-l admiră şi a făcut toate aceste lucruri, înseamnă că merită să fie scos în faţă şi arătat cu degetul de o ţară întreagă„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!