Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru nativii din aceste patru zodii

Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru nativii din aceste 4 zodii. nativii din alte două semne zodiacale se simt nesiguri.
Alina Costache
27 aug. 2021, 23:54
Horoscop 28 august 2021. Provocări la tot pasul pentru nativii din aceste patru zodii

Horoscop 28 august 2021 BERBEC

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de o zi energică și plină de bună dispoziție. Nativii vor fi dornici să se distreze, să participe la evenimente, petreceri, competiții sportive. Nu este exclus ca mulți să-și dorească să înceapă un stil de viață sănătos, bazat pe activitate fizică și alimentație sănătoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec favorizează deciziile pe termen lung legate de persoana iubită și copii.

Horoscop 28 august 2021 TAUR

Ar putea să-ţi intre în mediul tău intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. E o sursă de răutăţi, de judecăţi, de injurii, de săgeţi otrăvite îndreptate către oricine şi dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăştie peste tot, rişti să fii atins şi tu de otrava sa răutăcioasă. Ţine-l la distanţă, evită să-i faci confidenţe şi să-i deschizi poarta spre inima ta, pentru că el abia aşteaptă o nouă victimă a răutăţilor sale.

Horoscop 28 august 2021 GEMENI

Nu amâna, nu tergiversa. Nu te pierde în labirintul analizelor şi al întrebărilor. Oare, faci bine ceea ce faci, este în interesul tău? O să vezi mai târziu rezultatele, acum acţionează! Astăzi, plictiseala şi nervozitatea poat fi alungate şi prin cumpărături. Sau macar printr-o activitate ce mimează cumparaturile, dacă nu ai bani suficienţi.

Horoscop 28 august 2021 RAC

Ai o întâlnire cu persoane importante faţă de care s-ar putea să te simţi inferior. Trăieşti senzaţia că persoanele respective pot face tot ceea ce tu nu poţi. Ai putea să treci foarte uşor peste moment dacă îţi aduci aminte că important nu este să te compari cu alte persoane ci doar să devii o persoană mai bună decât erai tu ieri. Viaţa nimănui nu este perfectă şi cu toţii avem de dus lupte importante.

Horoscop 28 august 2021 LEU

Leii vor experimenta o realizare personală extraordinară. Oportunitatea de a face lucruri noi şi captivante deschide o mulțime de uși pentru viitor și cariera profesională. Încercaţi să depăşiţi dificultăţile pe plan personal. Lăsaţi trecutul în spate şi încercaţi să urmaţi un alt drum. Dacă sunteţi deschişi, viaţa vă poate oferi surprize nebănuite.

Citeste si Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Mercur intră în Balanţă şi ne ajută să gândim mai limpede şi să ieşim, astfel, din orice impas

Horoscop 28 august 2021 FECIOARĂ

Agitația din familie are la bază o serie de neînțelegeri pe care nimeni nu pare să vrea să le lămurească. Poate ar trebui să faci tu această faptă bună. Mare agitaţie e şi în anturaj și nu poți sta deoparte. Dacă tot te amesteci, pentru că nu se poate altfel, ar fi bine să îți propui să ai și o influență benefică asupra celor din jur.

Horoscop 28 august 2021 BALANŢĂ

Balanţele trec prin schimbări majore pe plan sentimental, așa că este un moment firesc în care să se întrebe „încotro” vor să o ia. Cei aflați într-o relație stabilă ar putea decide să facă pasul cel mare, în timp ce nativii din Gemeni care încă își caută jumătatea ar putea avea o mică revelație în legătură cu o persoană ce le este dragă. În orice caz, este momentul pentru acțiune.

Horoscop 28 august 2021 SCORPION

Apar motive de conflict cu partenerul de cuplu sau cu cei din familie. Ți-ai dori să fie pace, dar nu este posibil, până nu se lămuresc anumite probleme delicate. E o zi amestecată, cu tendințe care trec repede, chiar dacă predispun la conflicte și certuri. Unii dintre apropiați ar putea rămâne blocați emoțional în acele conflicte.

Horoscop 28 august 2021 SĂGETĂTOR

Ai de luat o decizie, pare mai dificilă, dar necesară. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare. Astazi trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reuşitei in viaţă: sa te comporti ca şi când totul ar fi absolut perfect! Aşa poate vei atrage şi norocul de partea ta. Atmosfera la serviciu nu este dintre cele mai plăcute: umblă diferite zvonuri, care de care mai exagerate. Tu vezi de treburile tale, zâmbeşte şi nu te lăsa provocat sau antrenat în discuţii.

Citeste si Horoscop: 3 zodii pentru care urmează o perioadă de aur

Horoscop 28 august 2021 CAPRICORN

Amână orice nu îţi face plăcere, astăzi concentrează-te pe situaţiile urgente producătoare de bani. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste bună care îţi dă curaj! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia  lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Evită secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare.

Horoscop 28 august 2021 VĂRSĂTOR

Dacă simţiţi prea multă greutate pe umeri, amintiți-vă că este bine să cereți ajutor de la cei dragi. Încercați să vă petreceți cât mai mult timp cu prietenii și familia și evitați stresul cât mai mult posibil până când această dispoziție trece. Dacă durează mai mult decât sunteți obișnuiți, rețineți că este bine să cereți ajutor profesional.

Horoscop 28 august 2021 PEŞTI

Simțurile tale o iau razna azi. Sunt multe dedesubturi nesigure, confuze și chiar frustrante în această perioadă. Și, deși ești pregătit să le confrunți, nu ar trebui să îți irosești energia. Lasă misterele vieții să te înconjoare azi și bucură-te de haosul pe care îl creează. Nu e nevoie să vii cu toate răspunsurile pentru a te simți, cumva, în control.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Ce a pățit un cunoscut vlogger român în capitala Ungariei. Aspectul care l-a lăsat mut de uimire în Budapesta. ”Chiar nu mă așteptam”
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
ANAF NU va mai reține din veniturile încasate lunar. Ce presupune proiectul
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Cumpărături acum 3.500 de ani. Cum arăta lista de produse
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Detaliul bulversant din această poză. Mirele și mireasa nu l-au observat, dar fotograful a înlemnit 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Scandal de hărțuire sexuală la Universitatea de Arhitectură din București: Conferențiar suspendat
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?