EXCLUSIV! Ce mare s-a făcut băiatul lui Dorin Cocoş! Imagini de senzaţie cu milionarul şi familia la locul de joacă

Un destin demn de un scenariu de film! Dorin Cocoş a trăit în lux şi a avut mai mulţi bani decât a putut cheltui, dar în dragoste nu a avut acelaşi noroc.
Oana Anghel
29 aug. 2021, 22:45
EXCLUSIV! Ce mare s-a făcut băiatul lui Dorin Cocoş! Imagini de senzaţie cu milionarul şi familia la locul de joacă

A fost căsătorit de trei ori, dar abia a patra oară a fost cu noroc. Dorin Cocoş le-a pus verighete pe degete Olguţei Chiriac, cu care are un fiu, pe Alin, Elenei Udrea, apoi basarabencei Diana Roibu.

În cele din urmă, afaceristul în vârstă de 60 de ani şi-a găsit liniştea în braţele Ralucăi Miu, care este cu 25 de ani mai tânără decât el. Dar dragostea nu are vârstă, lucru confirmat o dată în plus de relaţia celor doi. Dorin şi Raluca s-au cunoscut în 2016, iar în primăvara anului 2018, tânăra i-a dăruit un băieţel.

În urmă cu mai mulți ani, Raluca a pozat sexy într-un calendar, ca susținătoare a echipei FC Farul Constanţa.

Ce mare s-a făcut băiatul lui Dorin Cocoş!

Recent, Dorin Cocoş şi Raluca au fost suprinşi, împreună cu micuţul în vârstă de trei ani jumate, la un loc de joacă din Parcul Herăstrău. Îmbrăcat extrem de simplu şi ducând cu el trotineta băieţelului într-o mână şi mai multe pungi în cealaltă mână, Cocoş nu mai avea nimic din strălucirea miliardarului de odinioară.

Citeste si Elena Udrea, despre despărţirea de Dorin Cocoş: „O femeie simte când e înşelată”

Până să-şi găsească liniştea în braţele Ralucăi, Dorin Cocoş a trecut prin trei căsnicii. Dar poate cea mai grea experienţă a fost divorţul de cea de-a treia soţie, Diana Roibu, prin prisma faptului că a avut loc după ce afaceristul a fost arestat în Dosarul Microsoft. În acest dosar, Dorin Cocoș a fost acuzat de spălare de bani în legătură cu adjudecarea de către anumite persoane  a unui contract de închiriere produse educaționale Microsoft. Despărţirea a fost, de altfel, consecinţa directă a arestării omului de afaceri.

Şi arestat, şi părăsit, şi cu banii luaţi

Diana Roibu şi Dorin Cocoş s-au căsătorit la numai câteva luni de la divorţul omului de afaceri de Elena Udrea. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv, iar la întoarcerea acasă a avut parte de un adevărat şoc: soţia lui plecase cu o parte din averea lui Cocoş, câteva milioane de euro.

Afaceristul ar fi trecut banii pe numele Dianei pentru a se asigura că nu va rămâne lefter în urma problemelor cu legea. Deşi anticipase corect, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Astfel că, după terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocoş s-a întors într-o casă goală, basarabeanca părăsind România.

Dar omul de afaceri nu s-a împăcat cu gândul că Diana l-a părăsit fără o vorbă, mai ales în cea mai neagră perioadă a vieţii lui, astfel încât a încercat luni bune să se împace cu ea. În zadar, însă. Fosta stewardesă a cerut divorţul, care s-a pronunţat în 2016.

Citeste si Flagrant ratat de DNA. Dorin Cocoş îi trimitea şpaga lui Nicolae Bănicioiu într-o cutie cu bomboanele lui preferate

Dorin Cocoş a terminat de ispăşit pedeapsa din „Dosarul Microsoft”, de doi ani şi patru luni de închisoare, el fiind eliberat condiţionat în luna octombrie a anului 2017. Instanţa a dispus în cazul respectiv şi confiscarea a nouă milioane de euro.

În mai 2021, însă, fostul soț al Elenei Udrea a fost trimis în judecată, în stare de libertate, în dosarul Microsoft, fiind acuzat de spălare de bani. Conform rechizitoriului,  în perioada 2009-2011, acesta ar fi pretins şi primit, în tranşe, de la două persoane (martori în cauză) suma de 9.000.000 de euro pentru a-şi exercita influenţa asupra fostului ministru al Comunicaţiilor precum şi asupra altor persoane din Guvern, în scopul de a asigura firmelor susţinute de martori, adjudecarea unui contract de închiriere produse educaţionale Microsoft. Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucureşti.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Comuna puternic industrializată din România de care s-a ales praful. Este localitatea natală a lui Nicolae Ciucă
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Marele coșmar al șoferilor. Pot fi pedepsiți, chiar dacă nu au greșit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Noua alertă a autorităților din Germania privind contaminarea apei potabile într-o bază militară
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...