MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 31 august – 5 septembrie 2021

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru 30 august – 5 septembrie 2021 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo.
Alina Costache
31 aug. 2021, 01:13
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 31 august – 5 septembrie 2021
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI.

Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968.
Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Citeste si Horoscop: Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia FECIOARA

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 30 august – 5 septembrie 2021.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

PRIETENIE

Raspunsul la intrebarea voastra are legatura cu prieteniile voastre. Acest mesaj va arata cat de mult va afecteaza energia celorlalti. Sau, este posibil sa va indrume sa va deschideti si sa dati voie altora sa patrunda. Prietenia este un schimb regulat de energie si emotie, iar ca persoana indigo, voi va concentrati mai profund decat majoritatea, insa este posibil sa fiti mai inchisi. Faceti-va timp sa analizati in ce mod energia prieteniei (sau lipsa acesteia) va influenteaza gândurile si parerea despre voi insiva. Este important sa fiti constienti de modul in care va face sa va simtiti in interior fiecare persoana care se afla in viata voastra.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
NATURA

Ca persoana indigo, esti extrem de sensibil si poti sa absorbi energie negativa fara sa iti dai seama (iar ulterior, aceasta te afecteaza negativ si pe tine si pe cei din jur). Acest lucru limiteaza modul in care intelegi uimitorul scop pe care il ai in viata. Asa ca ingerii te roaga sa te dai la o parte pentru o vreme si sa petreci timp in natura, sa te conectezi cu aceasta planeta minunata. Este momentul sa explorezi lumea din afara casei si a biroului tau. Esti cu mult mai mult decat ceea ce traiesti in rutina ta zilnica normala. Cufundarea in energia pamântului poate sa fie o experienta vindecatoare si curatatoare, care te va ajuta sa te impamântezi si sa lasi sa plece ceea ce nu iti mai trebuie.

Citeste si Horoscop Cassandra. Venus vă face fermecători, se anunţă zile fierbinţi

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
DEJA STII

In mod ironic, acest mesaj iti apare atunci cand raspunsul este ceva ce stii deja, dar pe care il negi sau pe care doresti sa il confirmi. In aceasta situatie, ingerii iti spun ca ai raspunsul si ca stii exact ce sa faci ca sa mergi mai departe. Acest mesaj iti cere sa ai incredere in tine insuti si in ordinea divina a Universului si sa faci ce este cel mai bine pentru tine. Atunci cand iti asculti indrumarea si atunci cand ai incredere in propria ta intuitie, nu poate sa iasa decat ceva bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!