Datorii karmice în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie povara fiecărei zodii

Mihai Voropchievici spune care sunt datoriile karmice în funcție de semnul zodiacal, dar și care sunt zodiile care ne ajută să le depășim și să ne învățăm lecțiile.
Alina Costache
06 sept. 2021, 15:28
Datorii karmice în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici dezvăluie povara fiecărei zodii
Datorii karmice pentru Berbec, cu Mihai Voropchievici

Datorii karmice pentru Taur, cu Mihai Voropchievici
Taurul vrea prosperitate, bani. Acum, trebuie să se bucure de viață. Să se răsfețe și tocmai de aceea, este foarte greu să cucerești o Tăuriță. Trebuie să-i înțelegem că trebuie să ducă o viață de bunăstare și să găsească un echilibru. Sufletele pereche care-i ajută pe acești nativi sunt Leul și Vărsătorul.

Datorii karmice pentru Gemeni, cu Mihai Voropchievici
Gemenii, în alte vieții, au fost probabil persoane pusnice. Acum, trebuie să învețe să fie sociabili și să se bucure de viață. Să se bucure de alți oameni. Datoria lor karmică este să descopere plăcerile vieții, dar să rămână în echilibru. Zodiile care îl ajută în această viață sunt Fecioara și Scorpionul.

Datorii karmice pentru Rac, cu Mihai Voropchievici
Racul este o zodie care este legată de casă, de familie. Într-o viață anterioară au fost depărtate de familie sau au fost marginalizați. Erau robii muncii, fără să aibă posibilități să-și vadă copiii, rudele. Acum, trebuie să înțeleagă că trebuie să se bucure de familie și de rudele pe care le au. Dacă nu au cuibul lor, nu sunt împliniți Cei care-i ajută nu pot fi decât Săgetătorul și Capricornul.

Datorii karmice pentru Leu, cu Mihai Voropchievici
Leii, în viețile lor anterioare, s-au dedicat prea mult altor persoane. Au fost altruiste și au trăit într-un mediu mai restrâns, ba chiar au fost sclavi. Datoria lor karmică este să fie mai egoiști și să se respecte mai mult pe ei înșiși. Dacă nu se respectă pe ei, ceilalți nu o vor face. Îi vor fi alături Taurul și Fecioara.

Datorii karmice pentru Fecioară, cu Mihai Voropchievici
Fecioarele trebuie să facă ordine în viața lor. Sunt firi foarte inteligente și bine organizate. Au trăit foarte mult la voia întâmplării, în viața lor anterioară. Se întorc acum la mila naturii. Vor fi ajutate de către Gemeni și Lei, pentru a-și învăța lecțiile în viață.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 6-12 septembrie 2021. O săptămână splendidă pentru toată lumea
Datorii karmice pentru Balanță, cu Mihai Voropchievici
Au datorii karmice destul de grele. Foate multe dintre ele legate de regăsirea spirituală, fie de binele pe care trebuie să-l lase în lume. Vor trebui să devină un picuț mai egoiști și să-și dorească și ei puțină putere. Vor fi ajutați de către Berbec și Vărsător.

Datorii karmice pentru Scorpion, cu Mihai Voropchievici
Sunt misterioși și atenți la viața lor privată. Au fost suflete care au dat de gol chiar și cele mai tainice secrete. Erau turnători, bârfitori sau spioni în viața lor anterioară. Datoria lor karmică este să învețe să respect mai mult intimitatea lor, dar și a celor din jur. Sunt ajutați în această viață de către Gemeni și Pești, potrivit a3.ro.

Datorii karmice pentru Săgetător, cu Mihai Voropchievici
Datoriile lor karmice sunt foarte complicate. În viața lor anterioară au fost neserioși și nimeni nu se putea baza pe ei. Familia nu conta pentru ei. Se spune că acum trebuie să devină suflete puternice și de încredere. Să-și facă foarte mulți prieteni și să călătorească foarte mult. Nativii acestei zodii vor fi ajutați de Pești și Capricorn.

Datorii karmice pentru Capricorn, cu Mihai Voropchievici
În viața lor anterioară, Capricornii erau niște suflete delăsătoare și nu aveau nimic de făcut. Când dădeau de greu, se văitau. În această viață, nu lasă lucrurile neterminate. Acum, au puterea să răzbată singuri. Vor fi sprijiniți de Rac și Berbec.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Iată ce ne face fericiți în funcție de zodie: Nativii care fac orice pentru dragoste!
Datorii karmice pentru Vărsător, cu Mihai Voropchievici
Nu au fost deloc atenți la suferințele celorlalți. Au fost plini de suferință, așa cum este sufletul unui sclav. În viața aceasta, Vărsătorii s-au născut cu un intelect senzațional. Au puterea de a-i mobiliza pe alți în acțiuni caritabile, pentru a aduce binele în lume. Această zodie va fi sprijinită de către Balanță și Rac.

Datorii karmice pentru Pești, cu Mihai Voropchievici
În alte vieți, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane. Nu empatizau, erau retrași. Erau axați doar pe valorile materiale. Acum, roata se întoarce. Peștii se pot confrunta cu provocări materiale și să ajungă cu greu unde își doresc. Când vor înțelege că trebuie să echilibreze balanța, abia atunci vor avea de câștigat. Trebuie să-și protejeze familia de răutățile oamenilor. Vor fi ajutați de către Scorpion și Săgetător.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o brioșă la reducere într-un supermarket Lidl. Un român a rămas șocat când a văzut prețul: “A costat mai mult să pună eticheta”
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
ALERTĂ pentru românii care au card la această bancă. Fiți cu ochii în patru!
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Creștere alarmantă a alergiilor la ambrozie în rândul românilor
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...