Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol: „Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat”

Lucian Bode, ministrul de Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la festivalul Untold de la Cluj-Napoca, deşi organizatorii au anunţat că aceasta este obligatorie în timpul evenimentului.
Filip Stan
12 sept. 2021, 17:21
Lucian Bode, fără mască la Untold. Sindicatul Europol:

Reprezentanţii Sindicatului Europol l-au catalogat pe Lucian Bode drept „unicul ministrul 3 în 1”, acuzându-l pe cel care conduce Ministerul de Interne că a folosit masca de protecţie pentru fotografia oficială, însă apoi a dat-o jos.

„Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la Untold”, au precizat reprezentanţii Sindicatului Europol.

Lucian Bode, nimicit de Sindicatul Europol pentru că nu a purtat masca la Untold. „Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri»”

„Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor «wanna be», Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între «jmecheri» şi «fraieri». Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor”, a mai precizat Sindicatul Europol.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea: „Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu. Vine altul mai rău. E un om cu un rânjet mascat”

Mai mult, sindicaliştii se întreabă ce ar trebui să le spună poliţiştii oamenilor pe care îi amendează pentru nepurtarea măştii de protecţie.

„După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie şi îl va întreba dacă şi Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeaşi faptă”, adaugă Europol.

Şi primarul Clujului, Emil Boc, a fost surprins fără mască de protecţie vineri, la ieşire de la festivalul Untold. Edilul a refuzat să discute cu jurnaliştii, invocând faptul că e vorba despre un „moment privat”.

Citeşte şi: Emil Boc, acuzat că a încălcat regulile la UNTOLD. Motivul pentru care a refuzat să fie fotografiat

Festivalul Untold se desfăşoară, până duminică, la Cluj-Napoca.

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Robert Reich critică echipa Trump-Vance pentru misoginism într-o analiză publicată în The Guardian
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?