Descoperirea sinistră făcută de un bărbat în peretele noii sale locuințe: „I-am înjunghiat pe toți. Sper că-ți plac cuțitele!”

Un bărbat a descoperit, în peretele din bucătăria noii sale locuințe, o păpușă blestemată cu un bilet în care amenința că îl va ucide așa cum a făcut și cu foștii proprietari.
Ruxandra Rădulescu
20 sept. 2021, 12:05
Descoperirea sinistră făcută de un bărbat în peretele noii sale locuințe:

Un bărbat, pe nume Jonathan Lewis, din Liverpool, Marea Britanie, a fost șocat să descopere în interiorul peretelui din noua sa casă, o păpușă din cârpă ce avea atașat un bilet în care era relatat cum jucăria i-a ucis pe foștii proprietari și că noul locatar va avea aceeași soartă.

Biletul era scris la persoana întâi, ca și cum păpușa blestemată ar fi fost autoarea sinistrei amenințări. În hârtia ce zăcea lângă păpușa din cârpă cu păr blond, mai era menționat că înfiorătoarea crimă s-a petrecut în 1961.

„Stimate cititor, noule proprietar al acestei case, îți mulțumesc că m-ai eliberat! Numele meu este Emily. Proprietarii inițiali locuiau în această casă în 1961. Nu-mi plăcea de ei, așa că a trebuit să-i elimin.

Tot ce făceau era să cânte și să fie veseli. Era dezgustător, așa că am decis să-i înjunghii. Sper că ai cuțite. Somn ușor. „, stătea scris în bilet.

Un bărbat a descoperit o păpușă blestemată: „Mi s-a părut totul hilar”

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, învățător la o școală primară, achiziționase recent casa și a observat că unul dintre zidurile bucătăriei suna a gol. El a decis să spargă cu un ciocan tencuiala și astfel a descoperit păpușa blestemată.

„Tocmai am cumpărat casa și am primit cheile vineri. Știam cam că există acest gol în pereții care fuseseră proaspăt tencuiți.

Era un fir ieșit în locul unde proprietarii anteriori aveau frigiderul, dar nu știam unde era conectat, așa că am spart puțin din tencuială ca să văd ce se află acolo. Am făcut o gaură de dimensiunea unui pumn, am aprins lanterna și atunci am văzut  păpușa ascunsă acolo.” , a povestit bărbatul.

Domnul Lewis a fost îndemnat de prietenii săi să își pună noua proprietate pe piață, dar profesorul a spus că descoperirea a fost „hilară”. El consideră că totul este doar o farsă a  foștilor proprietari care trebuie să fi avut copii. Bărbatul a mai afirmat că hârtia ce conținea cumplita amenințare părea să fie relativ nouă și nicidecum din anii ’60, iar scrisul de mână semăna cu cel al unor copii.

„Unii dintre prietenii mei mi-au spus să-mi pun casa la loc pe piață și să mă mut, dar cred că este doar o glumă. Voi fi sincer, mi s-a părut totul hilar. Probabil aș face exact același lucru. Scrisoarea spune 1961, dar agentul imobiliar a spus când mi-a arătat că bucătăria a fost făcută doar acum patru sau cinci ani. Cred că atunci trebuie să fi fost pus acolo, deoarece hârtia nu pare foarte veche și pare relativ recentă”, a mărturisit „norocosul” proprietar, potrivit DailyMail.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Vești teribile de la meteorologi. Totul se schimbă brusc
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!