Prima facultate de TikTok din lume a fost inaugurată. „Dacă vrei să fii un lider în viaţă, asta e pentru tine”

Prima facultate de TikTok din lume a fost deschisă la Kiev, în Ucraina, iar scopul este de educa tinerii pentru a deveni lideri în domeniul social-media.
Ruxandra Rădulescu
20 sept. 2021, 15:44
Prima facultate de TikTok din lume a fost inaugurată.

Prima universitate, unde studenții pot lua cursuri specializate pentru a deveni experți în TikTok, s-a deschis în Kiev, Ucraina.

Universitatea de Cultură şi Arte din Kiev are o facultate dedicată platformei TikTok şi care pregăteşte tinerii pentru un viitor job în acest domeniu.

Un artist și profesor, pe nume Mykhail Poplavskyi, cadru didactic la Universităţii de Cultură şi Arte, va fi primul rector al noii înfiinţatei facultăţi.

„Misiunea mea principală e aceea de ‘ucrainiza’ TikTok-ul şi de a conduce tinerii creativi şi sofisticaţi, tinerii care vor modela istoria modernă a Ucrainei”, a declarat profesorul.

Una dintre profesoarele neobișnuitei facultății va fi Lilija Moschaewa, absolventă a Universităţii de Cultură şi Arte, care va coordona catedra de cultură şi creaţie.

„Universitatea de Cultură şi Arte şi domnul Michail Poplawski sunt mereu în trend şi în pas cu vremurile. Acum, lumea se dezvoltă într-un ritm mult mai alert, iar TikTok a preluat poziţia de lider în domeniul social media. Dacă vrei să fii un lider în viaţă, TikTok e pentru tine”, a mărturisit Lilija Moschaewa.

Există și voci care sunt în dezacord total cu aceste platforme, unul dintre detractori este Pawel Durow, fondatorul unei alte reţele de socializare cu impact uriaş – Telegram. El a declarat că Netflix şi TikTok au un impact negativ asupra creierului. Potrivit acestuia, oamenii îşi hrănesc mintea cu show-uri TV şi videoclipuri, nu cu informaţii de calitate care pot schimba lumea, relatează observatornews.ro.

Facultatea din Norvegia unde studenții învață în ultra-lux! Imaginile virale!

Facultatea din Norvegia e cu totul aparte. Astfel, de la designul modern şi luminos, la supermarketul din incintă, cu ghişee pentru alimente proaspete, această unitate de învăţământ este total diferită de cele la care participă majoritatea studenţilor din întreaga lume.

Andrea Ludvigsen a reuşit să devină virală pe reţelele de socializare, după ce a postat un videoclip, în care prezintă întregii lumi cum arată campusul de ultimă generație din Oslo al BI Norwegian Business School.

În două clipuri scurte, Andrea împărtăşeşte modul în care studenții se pot întâlni la o cafea în Starbucks, pot studia în atriumul uimitor cu ferestre din podea până pe acoperiș sau pot lua un lift până la una dintre marile săli de curs.

Există un spaţiu amenajat cu foarte multe mese în centrul clădirii, unde elevii se pot întâlni pentru a lucra sau pentru a socializa. Oamenii au fost uimiți de cât de modernă și primitoare arată școala. Unul dintre videoclipuri a fost vizionat de peste 20 de milioane de ori și are mai mult de 4 milioane de aprecieri. BI Norwegian Business School oferă cursuri universitare și postuniversitare. Taxele pentru cursurile de licenţă de trei ani, pentru facultatea din Norvegia încep de la 8 590 de euro pe an. În schimb, universitățile engleze de top percep studenților 9.250 de lire sterline pe an, iar studenții internaționali plătesc mult mai mult.

Facultatea din Norvegia este o fundație non-profit, al cărei unic accent este educația și cercetarea. Orice profit este canalizat înapoi în școală pentru a „întări mediul de cercetare și învățare al BI” în conformitate cu obiectivele școlii.

 

ovid-19.

 

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'