CFR CLUJ – Universitatea Craiova 1-0: Dan Petrescu, victorie pragmatică, prima de la revenire

Formaţia CFR Cluj a a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a 9 a Ligii I.
Filip Stan
20 sept. 2021, 17:58
CFR CLUJ - Universitatea Craiova 1-0: Dan Petrescu, victorie pragmatică, prima de la revenire
CFR CLUJ – Universitatea Craiova 1-0: 

CFR Cluj ar fi trebuie să beneficieze de un penalty în minutul 72 al disputei cu CS Universitatea Craiova, la scorul de 1-0, pentru un fault comis de Nicușor Bancu asupra lui Cristi Manea.

În urma rezultatului înregistrat în Gruia, CFR Cluj rămâne pe locul 1 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 9, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

„Am jucat foarte slab în prima repriză. Deși am avut câteva ocazii și ghinion pe alocuri. În mare, nu mi-a plăcut cum am jucat. Am discutat cu jucătorii după meci. Vom analiza în următoarele zile ce am făcut greșit.

E o diferență foarte mare față de meciul trecut. Am avut atitudine atunci, foarte multe ocazii, numai ghinionul a făcut să nu câștigăm meciul cu Sepsi (n.r. – 1-1).

Trebuie să marcăm. Avem multe ocazii și ratăm cu o seninătate incredibilă! Echipa noastră nu s-a ridicat la nivelul normal”, a declarat Reghecampf.

Ştirea iniţială: 

Dan Petrescu se teme de acest joc, primul pe teren propriu de la revenire, din cauza problemelor de lot pe care le are campioana, dar antrenorul campioanei ne-a obişnuit cu astfel de tactici.

Biletul zilei pariuri1x2.ro: CFR Cluj – Univ. Craiova în prim-plan!
CFR Cluj – Universitatea Craiova,LIVE VIDEO, ora 21:00 Echipele probabile:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Boateng – Deac, Debeljuh, Petrila
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Houri – Gustavo, Koljic, Ivan

CFR Cluj a pierdut primele două meciuri după revenirea lui Dan Petrescu, cu FC Botoșani (0-1) și Jablonec (0-1). Universitatea Craiova vine după remiza cu Sepsi OSK, scor 1-1.

Cristiano Ronaldo, „ţepuit” de 300.000 de euro. Cum a devenit victima unei escrocherii timp de trei ani
Derby-ul din această seară va fi condus la centru de Marcel Bîrsan. Asistenți vor fi Mircea Grigoriu și George Neacșu.

Cele două rivale s-au mai întâlnit în acest start de sezon în Supercupa României. Antrenorii celor două echipe erau la momentul respectiv Marinos Ouzounidis și Marius Șumudică. Oltenii s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-2.

CFR Cluj joacă acasă cu CS Universitatea Craiova, de la ora 21:00. Meciul e liveTEXT pe Romaniatv.net, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+. Cele două formații se vor întâlni și joi, de data aceasta la Craiova, în 16-imile Cupei.

Petrescu, replică pentru Șumudică: „Accept multe, dar nu asta! Să-și vadă de antrenorat și să aibă rezultatele mele”

Dan Petrescu (53 de ani) a oferit replica după atacul fără precedent lansat de Marius Șumudică (50 de ani).

În timpul conferinței care prefațează derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, Dan Petrescu a fost întrebat și despre conflictul cu Marius Șumudică.

„Nici nu am văzut și nici nu am citit ce a zis Marius Șumudică. Doar am auzit. Eu nu am vorbit rău de nimeni de când mă cunoașteți. Dacă eu am spus ceva rău de un antrenor, aici îmi dau demisia și plec. Declarația a fost clară, dacă făceam eu pregătirea. Dar nu am zis că antrenorul precedent a făcut-o greșită.

Dacă ziceam așa, avea dreptul să zică ce vrea el. Eu nu am vorbit rău de niciun antrenor. Eu doar mă apăr și m-am apărat. Îi doresc multă baftă lui Șumudică, să antreneze unde vrea el și să aibă rezultatele pe care le-am avut eu. Îi doresc să își găsească repede echipă și să își vadă de antrenorat!

În niciun caz nu vreau să fac polemică cu un antrenor, public. Putea să mă sune pe mine și să rezolvăm. Am înțeles că a intrat la televizor. N-am pomenit așa ceva. Eu am avut o dispută în trecut și cu Hagi, dar nu am făcut așa ceva.

Eu n-am zis că a făcut el pregătirea proastă, ci că preferam să o fac eu, cum știu. Când iau o echipă din mers, nu e echipa mea. Nu am dat în nimeni, niciodată! Eu îmi respect colegii! Accept orice, dar să nu se ajungă la jigniri”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=kfDGfzFVRgU

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!