Rareş Bogdan aruncă bomba: „Orban a ameninţat, într-un birou din Modrogan, că dacă Florin Cîţu candidează, va declanşa un război civil”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a făcut joi seară o dezvăluire incendiară în ce-l priveşte pe preşedintele liberal Ludovic Orban, despre care spune că a lansat ameninţări inimaginabile la adresa colegilor de partid.
Filip Stan
23 sept. 2021, 23:29
Rareş Bogdan aruncă bomba:

Rareş Bogdan a povestit că în luna martie, într-un birou al sediului liberalilor din Şoseaua Modrogan, Ludovic Orban i-ar fi spus secretarului general Robert Sighiartău că, dacă Florin Cîţu va candida la preşedinţia PNL, va declanşa un adevărat „război civil” în partid.

„În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus ”dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”.

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal.

Cel mai grav lucru care s-a întâmplat a fost cel din urmă cu două-trei săptămâni, când actualul preşedinte PNL a început atacurile în cascadă la preşedintele României, cel care i-a fost partener fidel. Asta a declanşat revoltă în rândul membrilor PNL, în rândurile primarilor noştri. A mai creat, de asemenea, o situaţie complicată şi când se părea că actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor joacă alături de USR în demersul lor de a da jos Guvernul Cîţu, când avea încercări disperate de a grăbi punerea pe ordinea de zi a moţiunii de cenzură.

Rareş Bogdan: „Am crezut că va înţelege până la urmă că trebuie să rămânem uniţi”

În 31 de ani, niciodată nu a stat Parlamentul deschis vineri seară, dar domnul Orban a ţinut registratura deschisă, pentru ca o moţiune împotriva unui guvern liberal şi a unui premier propus de dânsul să fie înregistrată. Au fost două momente care, pe mine ca liberal, m-au durut foarte mult”, a spus Rareş Bogdan la Antena 3.

„Nu l-am luat în serios, nu mie mi-a zis direct, le-a zis lui Robert și altor colegi care erau acolo. Eu nu am crezut asta, am crezut că până la urmă va înțelege că noi trebuie să rămânem uniți. Noi, de duminică seară, trebuie să ne ocupăm să strângem partidul – și îl vom strânge în spatele lui Florin Cîțu și al colegilor mei”, a adăugat Rareş Bogdan la B1TV.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, ironii la adresa liberalilor: „Există o soluţie pentru desfăşurarea Congresului PNL cu respectarea măsurii privitoare la numărul de participanţi: să voteze în două serii. Prima serie să voteze cu domnul prim-ministru şi a doua la fel”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 20 iulie 2024. Racul are de făcut alegeri dificile
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Viața acestor români se schimbă peste noapte. S-a dat cea mai așteptată lege
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'