Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie: „Viaţa ne încearcă şi mai mult”

Viorica de la Clejani s-a infectat cu coronavirus, dar, din fericire, a dezvoltat o formă uşoară. Cu toate acestea, chiar şi după externare, artista a avut nevoie de oxigenoterapie.
Oana Anghel
26 sept. 2021, 00:32
Viorica de la Clejani s-a vindecat de coronavirus, dar a rămas cu sechele. Artista face oxigenoterapie:

Recent, Ioniţă de la Clejani a postat o fotografie de-a soţiei sale, aflată pe patul de spital şi purtând o mască de oxigen. Artistul spune că viaţa i-a pus la grele încercări în ultima perioadă, dar că au reşit să treacă peste tot cu credinţă.

Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunostința noastră! Cu respect, Ioniță!„, a scris, pe Facebook, soțul artistei.

Citeste si Cătălin Moroșanu, adevărul despre divorț: ,,Certurile între noi porneau mereu de la faptul că nu petreceam suficient timp împreună”

Postarea a strâns aproape 5.000 de comentarii. În timp ce unii comentatori i-au transmis gânduri bune şi i-au urat însănătoşire grabnică, alţii au acuzat-o că se preface sau că „face reclamă„. Ioniţă a intervenit, însă, în comentarii, explicându-le oamenilor că şi ei s-au îndoit la început de existenţa virusului, dar că acum, după experienţa Vioricăi, s-au convins că au de-a face cu un pericol cât se poate de real.

Vă mulțumim pentru mesaje, le citim pe toate! Oameni buni, noi NU facem reclamă la nimic! Vreau doar să vă spun că nu e de glumit cu acest virus. D-zeu să vă apere și să nu treceți prin ce am trecut eu. Aveți grijā de voi, la primele simptome luați măsuri imediat!”, a comentat Ioniță de la Clejani.

Mesajele voastre de bine , creeazā o aură luminoasā in jurul nostru si ne incarcă cu energie pozitivā.Pe cei care au scris alt fel de mesaje âi rugăm sā aibă mare grijā de ei .Si eu gandeam la fel pană de curand dar azi , dupā tot ce mi s-a întâmplat , gândesc diferit. Vă pup  și vă doresc toate cele bune!„, a fost un alt comentariu al artistului.

Citeste si Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”

Şi interpreta de muzică populară Steliana Sima i-a transmis Vioricăi gândurile sale bune:

Viorica, tu esti puternica si mereu pozitiva. Sunt convinsa ca aceste doua calitati importante ale tale te vor ajuta sa invingi si sa iesi victorioasa. Scena te asteapta, noi colegii vrem sa fii in platourile de filmare pt sarbatori. Te iubim, om frumos!”, a scris Steliana Sima.

Viorica de la Clejani nu credea in coronavirus si nu se vaccinase.

 

Într-o emisiune la Antena Stars, interpreta Viorica de la Clejani spunea că se va vaccina doar dacă va fi obligată. „Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripă aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, declara Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!