Cerere în căsătorie inedită! Un pompier şi-a surprins iubita la 35 de metri înălţime

Un pompier şi-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie inedită, care a încântat-o atât pe ea, cât şi pe ceilalţi privitori.
Filip Stan
29 sept. 2021, 20:04
Cerere în căsătorie inedită! Un pompier şi-a surprins iubita la 35 de metri înălţime

Pompierul şi-a dorit o cerere în căsătorie la înălţime, aşa că s-a urcat alături de iubita lui în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, la 35 de metri distanţă de sol.

Sergentul major din cadrul ISU Hunedoara Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime. „Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după 7 ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ, a transmis ISU Hunedoara.

După ce a primit răspunsul tremurat al tinerei, pompierul a scos şi un buchet mare de trandafiri din ghiozdan. Momentul plin de emoţie şi bucurie a fost surprins video de o dronă.

Altă cerere în căsătorie la ISU Timiș! Cum a reușit un pompier să își emoționeze iubita până la lacrimi

Un pompier din cadrul ISU Timiș și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod spectaculos, totul cu ajutorul colegilor. Tânăra a fost luată prin surprinde, însă a spus ”DA” din toată inima.

ânăra este paramedic în cadrul ISU Timiș, iar el este pompier în aceeași unitate din Timișoara. Luată prin surprindere, tânăra nu a putut să spună decât ”DA”. Pompierul a scris din furtunuri expresia ”Vrei să fii soția mea?” pe acoperișul unei clădiri din cadrul unității.

Tânărul a pregătit momentul cu ajutorul colegilor. Imaginile din timpul, dar și după cererea în căsătorie sunt emoționante. Tânăra paramedic a izbucnit în plâns în momentul în care a observat ce surpriză i-a fost pregătită.

”Iubire, emoții, pasiune – sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre colegii noștri, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri. „Vrei să fii soția mea?” – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.

Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată. Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima. Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră. Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!” , este mesajul postat de ISU Timiș pe Facebook.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Domnitorul român de care puțini își mai aduc aminte. S-a înecat, cu tot cu cal, în Dâmboviţa după ce s-a îmbătat
Capital.ro
A murit una din cele mai iubite actrițe. Vocea ei a încântat milioane de români
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC. A făcut furori cu rochia îndrăzneață
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
Locul din București în care o friptură de porc costă 14 lei, iar supa sub 8 lei. „E fragedă, gustoasă și sățioasă” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Impozit pentru românii care nu sunt însurați. O idee bizară și costisitoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se elimină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Ciocniri între forțele de ordine și manifestanți împotriva imigrației în mai multe orașe din Regatul Unit
MediaFlux
Donald Trump se sperie de Kamala Harris. Când s-ar putea duela în prima dezbatere televizată
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?