Un tânăr de 25 de ani susţine că s-a născut pe Marte şi că aşa-numiţii „copii indigo” ar fi, de fapt, marţieni. Care este misiunea extratereştrilor pe Pământ

Boriska Kipriyanovich este un tânăr de 25 de ani din Volgograd, Rusia, care susţine că ar fi trăit pe planeta Marte înainte de a ajunge pe Pământ. Potrivit acestuia, misiunea sa pe planeta noastră ar fi aceea de a salva omenirea.
Oana Anghel
12 oct. 2021, 12:39
Un tânăr de 25 de ani susţine că s-a născut pe Marte şi că aşa-numiţii

Marţieni pe Pământ – aceasta pare să devină o imagine din ce în ce mai apropiată de realitate dacă îi dăm crezare tânărului Boriska. El este considerat de oamenii de ştiinţă un mic geniu, şi asta întrucât, la doar două săptămâni de la naştere, s-a ridicat singur în şezut, iar la câteva luni deja vorbea.

Conform spuselor sale, locuitorii de pe Marte ar fi fost decimaţi de un conflict nuclear care ar fi avut loc cu mii de ani în urmă, scrie Adevărul, care citează un interviu din presa internaţională. Tânărul avertizează, totodată, că Pământul s-ar putea îndrepta în aceeaşi direcţie ca planeta de pe care vine el.

Copiii indigo ar fi marţieni trimişi pe Pământ

Boris susţine că nu ar fi singurul copil din spaţiu care a ajuns pe Pământ şi că aşa-numiţii „copiii indigo” au fost trimişi pe Pământ, ca şi el, cu misiunea clară de a salva umanitatea. Aceştia au supravieţuit războaielor marţiene şi au abilităţi supranaturale.

Citeste si Ultima profeţie a celebrei vindecătoare Djuna: „Perioada teribilă va fi precedată de o boală periculoasă ce se va instala la plămâni”

În interviul respectiv, Boris susţine şi că marţienii sunt nemuritori şi că, de la vârsta de 35 de ani, nu mai îmbătrânesc.

Îmi amintesc când avem 14 sau 15 ani. Marţienii duceau războaie tot timpul, iar eu trebuia să particip la raiduri aeriene alături de un prieten. Puteam să călătorim în spaţiu şi timp, în nave rotunde, dar observam viaţa de pe Pământ din nave triunghiulare”, povesteşte tânărul.

Lumea se va schimba când Sfinxul se va deschide

Boriska a dezvăluit şi faptul că Marea Piramidă din Giza ascunde secrete importante şi că viaţa oamenilor se va schimba atunci când Sfinxul va fi deschis.

Viaţa oamenilor se va schimba când Sfinxul va fi deschis, are un mecanism undeva în spatele urechii, nu-mi amintesc exact”, a mai spus el.

În prezent, Boriska nu poate fi găsit, iar jurnaliştii care au încercat să-i dea de urmă au aflat că acesta ar trăi într-un sătuc izolat din Rusia, având protecţia guvernului.

Citeste si Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!