Radu Banciu intervine în telenovela Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf: „Incredibil, bă!”

Radu Banciu nu putea rata scandalul momentului în showbizul sportiv. În stilu-i caracteristic, jurnalistul i-a demolat atât pe Anamaria Prodan, cât şi pe Laurenţiu Reghecampf.
Alina Costache
14 oct. 2021, 07:44
Radu Banciu intervine în telenovela Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf:

Radu Banciu nu a trecut cu vederea peste scandalul momentului, divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cum mingea e rotundă şi se afla pe terenul verbului său necruţător, realizatorul tv i-a atacat dur pe cei doi în emisiunea sa de la Look TV.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!
„Incredibil, bă! Cum ne-au poluat ăștia viețile. Noroc că ne întâlnim cu ei doar așa, când ieșim și intrăm din lift. În rest am fi fost blocați într-o inerție absolut colosală. Când te gândești că unii la asta se uită, din asta își trag seva. Stai să vezi dacă se împacă sau se despart”, a spus Radu Banciu despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la Look TV.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu sunt singurele personaje din fotbal care au fost atacate violent de Radu Banciu.  Ianis Hagi și Moruțan au fost și ei criticați de realizatorul tv, dar şi Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Simona Halep sau Emma Răducanu.

Anamaria Prodan s-a abţinut cât a putut la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, chiar şi după ce acesta a anunţat că a depus actele de divorţ, săgeţile ei otrăvite fiind îndreptate spre presupusa amantă în ultimele zile: „El este tatăl copilului meu. Nu o să vorbesc niciodată urât despre tatăl copilului meu. E ca și cum aș vorbi urât despre mine și despre copiii mei. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli sau nu am fost foarte atentă. Dar promit că le repar și atât de mult cât am să pot, am să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și discuțiile astea, și să meargă și să crească demni. Exact așa cum i-am învățat.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar face-o să divorţeze de Reghecampf: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul, să facă copii în timpul căsniciei. Asta e viaţă de canal”
Să nu se împiedice de nimic în viață copiii, oricât de greu ar fi și oricât de mari ar fi nenorocirile și lăsăm legea să își spună cuvântul. Și avocații. Să vedem ce se vrea, cine vrea și cum se vrea, pentru că și noi aflăm cumva foarte multe lucruri din presă.

Nu știm exact care este adevărul, că într-o zi este un adevăr, în altă zi este un alt adevăr. Dar de acum este mai bine, dacă mă cunoașteți pe mine. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să îi dau absolut totul pe mână, aș face la fel. Pentru că nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău, cineva în care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vieții pentru familia ta.”

Cunoscut ca un apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, dar și ca un inamic al soției acestuia, Gigi Becali s-a rezumat să vorbească pentru ProSport despre anunțul pe care l-a făcut fostul său antrenor.
„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'