Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

Momente de groază pentru patru tineri. Un accident extrem de grav a avut loc, sâmbătă seară, în Capitală, lângă Muzeul Satului.
Alina Costache
16 oct. 2021, 23:23
Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

Accident grav în Capitală. Incidentul a avut loc pe sensul către Piața Presei. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat frontal într-un copac. Două persoane sunt încarcerate.

Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

”În jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârsta de 19 de ani care se deplasa pe Șos. Pavel D. Kiseleff dinspre Piața Arcul de Triumf către Piața Presei Libere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii ocupanți au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. La acest moment este restricționat traficul rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff (locală)”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Citește și: Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie. Imagini cumplite de la locul accidentului – FOTO

De altfel, un accident grav s-a produs astăzi și pe DN 1. O Dacia Logan a fost spulberată în plin de o autorulotă. Impactul a fost atât de grav încât autoturismul, în care se aflau trei persoane, a fost complet distrus, iar pasagerii au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că două autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 1 pe sensul Brașov către Ploiești, la kilometrul 114+650 metri, în zona localității Posada, județul Prahova, în urma căruia patru persoane sunt investigate medical pentru a se stabili dacă necesită transportul la spital. Traficul se desfășoară prin dirijare”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic.

Citește și: Un poliţist aproape în comă alcoolică şi-a ameninţat colegii după ce a făcut accident: „Când ies din puşcărie, vă împuşc pe toţi!”
 

 

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Capital.ro
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Gloria Bistriţa debutează cu victorie în Liga Campionilor împotriva CSM Bucureşti
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...