Horoscop 18 octombrie 2021. Ce zodii încep săptămâna cu dreptul

S-au acumulat o mulțime de sarcini de peste weekend pentru că nu au reușit să le termine la timp zilele trecute.
Alina Costache
17 oct. 2021, 21:22
Horoscop 18 octombrie 2021. Ce zodii încep săptămâna cu dreptul
Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Berbec

 Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Taur
Odihniţi-vă şi luaţi totul mai uşor, nu chiar aşa în serios. Este un lucru esenţial pentru voi, astăzi. Recâştigarea forţei interioare şi a energiei vă va repune pe linia de plutire, mai ales că a trecut o săptămână extrem de grea şi urmează o alta, despre care nu puteţi spune, încă, cât de uşoară va fi. Faceţi mişcare sau cel puţin ieşiţi la o plimbare şi respiraţi adânc. Veţi simţi eliberarea.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Gemeni
Profitaţi de această zi pentru a fi alături de oamenii la care ţineţi cel mai mult şi care contează cel mai mult pentru voi. Au apelat la ajutorul vostru moral şi se bazează pe voi să fiţi acolo. Dacă tot faceţi acest lucru, arătaţi-i persoanei iubite că sunteţi implicaţi şi încă îndrăgostiţi. Unele aspecte din viaţa voastră se vor îmbunătăţi considerabil. Adevărul vă va elibera.

Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Horoscop luni pentru Rac
Nativii din zodia Rac aşteaptă, astăzi, o veste importantă. O persoană din viaţa voastră, care are probleme, vă va da vestea neplăcută. Nu anticipaţi şi nu vă faceţi griji inutil. Aşteptaţi să vedeţi despre ce este vorba şi abia apoi acţionaţi în consecinţă. Aveţi încredere în forţele proprii. Veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice.

Horoscop zilnic Leu
Aveţi oportunitatea de a creşte în carieră şi de a face ceva semnificativ cu planurile pe termen lung. În ceea ce priveşte comunicarea, simţiţi nevoia de a clarifica mai multe aspecte legate de mersul lucrurilor în familie. Trebuie să trataţi orice cu calm şi să fiţi mai indulgent. Poveştile pot avea uneori măcar două perspective diferite.

Horoscop 18 octombrie 2021 Fecioară
Lucrurile încep încet să aibă sens. Simțiți nevoia de a schimba direcția în care se îndreaptă viața personală – în special în ceea ce privește problemele financiare și problemele ce ţin de încrederea în sine. Pe plan profesional, daţi dovadă de concentrare şi de profesionalism, iar rezultatele o să fie pe măsura efortului depus.

Horoscop special: Din 18 octombrie, Jupiter iese din retrograd pe anul 2021. Cum vin spre zodii bogatia si norocul in continuare?
Horoscop Balanţă
Un sentiment de echilibru revine în viaţa voastră. Treceţi printr-o perioadă mai impulsivă, iar unii dintre voi o să simţiţi o nevoie acută de a fi mai independenţi. Nu trebuie să neglijaţi însă sănătatea. O vizită din timp la medic vă poate scăpa de multe probleme. Sunteţi mai romantici, plini de carismă şi ieşiţi uşor în evidenţă.

Horoscop 18 octombrie 2021 Scorpion
Anumite aspecte ale trecutului vostru vor încerca să iasă la suprafaţă, deşi de mult timp vă străduiţi să le ţineţi îngropate. În tot acest proces, ar fi bine să menţineţi o atitudine pozitivă. Lucrurile par să se rezolve mai bine atunci când înfruntaţi problemele cu zâmbetul pe buze. Un telefon important poate să vă aducă o veste bună.

Horoscop azi Săgetător
Săgetătorii au toate motivele să fie cu ochii în patru, pentru că ocaziile ar putea veni pe nesimțite – atât pe plan profesional, cât și în sfera dragostei. Este una din acele zile în care totul se întâmplă cu o viteză amețitoare, așa că stai atent și nu ezita, atunci când se ivește ocazia.

Horoscop 18 octombrie 2021 Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să asculte semnalele corpului, dacă simt că ceva este în neregulă. Nu e vorba despre probleme de sănătate, ci despre mici modificări în stilul de viață, ce ți-ar putea da un plus de energie și entuziasm. Cea mai bună zi pentru schimbare este astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător
În dragoste nu toate merg ca în comediile romantice, iar Vărsătorii o vor simți pe propria piele. Uneori trebuie să ai răbdare și mult calm și să nu încerci să schimbi partenerul, ci să îl înțelegi cu bune și cu rele. Și, foarte important, să spui clar ce așteptări ai de la el. Altfel, vei aduna frustrări în mod inutil.

Horoscop 18 octombrie 2021 Peşti
Peștii ar avea numai de câștigat dacă ar învăța să spună nu, la momentul potrivit. Nu rănești pe nimeni dacă spui clar ceea ce vrei și poți face. Dimpotrivă, este o dovadă de sinceritate și astfel te vei scuti de situații neplăcute. Da, pare greu la început, mai ales cu cei dragi, dar este spre binele tău.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?