Victor Ciutacu, discurs acid la adresa unor „cetățeni care se ocupă cu mass-media!”: „Absolut toți s-au tăvălit în chinuri să ajungă la putere cei de astăzi”

Victor Ciutacu i-a criticat dur pe jurnaliștii care vin cu reacții acide la adresa televiziunilor de știri care au și alte puncte de vedere decât cele pe care ei le dictează.
Alina Costache
20 oct. 2021, 12:14
Victor Ciutacu, discurs acid la adresa unor

Victor Ciutacu, discurs acid. Jurnalistul RTV spune că aceștia s-au chinuit foarte tare să ajungă în vârful ”statului eșuat” și vin să dea lecții televiziunilor de știri care au îndrăznit să aibă și alte păreri contrar curentului majoritar în ceea ce privește mass-media provaccinare.

Victor Ciutacu, discurs acid la adresa unor „cetățeni care se ocupă cu mass-media!”: „Absolut toți s-au tăvalit în chinuri să ajungă la putere cei de astăzi”

”Acum arăt niște figuri de cetățeni. Cetățeni care se ocupă cu mass-media și sunt niște jurnaliști extrem de respectabili până la proba contrarie, care sunt uniți de niște puncte comune în viață. Toți, dar absolut toți s-au tăvălit în chinuri ca să ajungă la putere, cei care sunt astăzi la putere, respectiv reprezentanții de vârf ai statului eșuat, ca să citez un clasic în viață.

Citește și: Sociologul Marius Pieleanu critică intervenția președintelui Iohannis în ziua în care România a raportat cel mai mare număr de infectări și de decese de la debutul pandemiei
Absolut toți au demonizat ciuma roșie și pe oricine altcineva ar fi avut o opinie contrarie părerii lor. Dintr-o dată, oamenii ăștia au găsit vinovați. Pe deoparte îl înjură copios pe președintele Iohannis pe care ei l-au impus în scrieriile lor drept – farul politicii românești și singurul care ne poate scăpa de moștenirea pesedistă- și pe de altă parte au găsit vinovăția în redacțiile de televiziune ale știrilor. Și nu oricare, ci a celor doua trusturi de știri care nu s-au aliniat politicii și sper să rămână așa.

Cetățenii aceștia au decretat că dezastrul vaccinării nu este cauzat de prestația lamentabilă a responsabililor politici de profil, nu este cauzat nici faptul că Iohannis a decretat sfârșitul pandemiei, iar Florin Cîțu a decretat la rîndul său stoparea virusului ucigaș, ci pentru că televiziunile de știri, unele dintre ele, au avut neobrăzarea să aibă invitați care au și alte păreri.”, a declarat Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a revenit ulterior cu o completare a declarațiilor pe care le-a făcut marți seară, la România TV.

”Sunt greu de scos din carapace. Și o fac doar pentru motive serioase. Dar, când ies de acolo, sunt și mai greu de băgat înapoi. Exact asta fac și acum.

Orice agresiune externă asupra familiei sau a locului meu de muncă primește răspuns pe măsură. Și, mai mult decât atât, scoate fiara din mine. De această dată, campania media, coordonată din exteriorul breslei, vizează explicit slujba mea și, de altfel, singura sursă de existență pe care o am. Dat fiind că nu ciubucăresc, nu fac pe consultantul politic sau pe influencerul, îmi apăr cu dinții cariera și serviciul. Și acționez ca atare.

Orice acțiune generează o reacțiune. Așa am făcut și la Antena 3, așa fac și la România TV. Și o s-o fac în continuare, chiar cu riscul de a părea singurul nebun afectat de alinierea greșită a planetelor.”, a spus acesta.

Citește și: Autodenunt! „Onorată instanță, am fost un dobitoc!” – Grupul „băieților deștepți” din presă își recunoaște în sfârșit complicitatea la catastrofa în care a ajuns România

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Fructul care albește dinții și te ajută să ai o respirație proaspătă. E delicios și îți menține dantura sănătoasă
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Un nou VIDEO cu „eroul de la Nasiriyah”. Nicolae Ciuca le citește copiilor: „A fost o bătălie, văleu ce bătălie!”
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Marele secret al lui Putin. E pregătit să fugă din Rusia
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Incendiu de proporții în Maramureș. Pompierii au evacuat zeci de persoane din locuințele aflate în zona de risc
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Trei persoane ucise într-un atac la granița dintre Cisiordania și Iordania
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...