Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Bianca Drăgușanu are mereu grijă să arate impecabil și apelează regulat la intervențiile estetice. Vedeta a decis că și mama sa ar trebui să beneficieze de câteva retușuri.
Ruxandra Rădulescu
20 oct. 2021, 13:28
Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală:

Bianca Drăgușanu este o mare adeptă a operațiile estetice și a fost întotdeauna sinceră în privința fiecărei intervenții pe care și-a făcut-o la nivelul feței sau al corpului.

Deși a primit numeroase critici, iar unii au numit-o „femeia de plastic”, vedeta este mulțumită de rezultate și nu ascultă de gurile rele.

Fosta prezentatoare TV și-a convins și mama să treacă pragul medicului estetician. Madi și-a injectat botox pentru estomparea ridurilor și și-a pus acid hialuronic în buze.

”Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu, în vârstă de 61 de ani, a lăsat în urmă tot ce avea la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București de câțiva ani. Femeia a vrut să fie cât mai aproape de fiica ei, dar și de nepoțica ei. Iar de câteva luni, Madi a făcut o altă schimbare uriașă.

Femeia a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mama Biancăi Drăgușanu are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună, relatează CanCan.

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. „Eu nu i-am luat ei banii, nu i-am luat barbatul!”

Bianca Drăguşanu o pune la colţ pe Claudia Pătrăşcanu. Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău, a fost atacată de Claudia Pătrășcanu, fosta soţie a afaceristului de la Giurgiu, iar cele două se ameninţă reciproc cu instanţa!

Bianca Drăgușanu a reacţionat dur după ultimele declaraţii ale rivalei sale, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. „Fosta soție a actualului meu iubit are probleme pe care și le face singură. Motivul pentru care a făcut atât de urât e că am primit o mie de trandafiri ieri și poate că asta a fost! Ea este în acest proces de divorț nu din cauza mea. Eu nu i-am luat bărbatul! Ea este doar mama copiilor lui și atât. Eu acum am două variante. Pot s-o fac praf și pulbere, nu s-a născut ea Sfânta Filofteia! A fost în Playboy, nu s-a măritat virgină, a avut și ea o tinerețe tumultoasă”, a spus Bianca Drăguşanu.

„Are și ea niște relații cu niște bărbați însurați pe care îi știe toată lumea de prin Constanța! Am și dovezi! Ea trebuie să aducă niște dovezi în instanță, că a dat cu nume. A făcut afirmații denigratoare la adresa mea în iunie, eu am pierdut un contract de imagine de zeci de mii de euro și va primi o citație zilele astea. Și va mai primi una pentru ce a zis acum. O chem în instanță pentru calomnie și denigrare și pentru faptul că am pierdut 30.000 de euro. Acum cinci minute, Gabi mi-a spus că mă iubește!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

„Vorbeam cu un om pe care îl iubesc foarte mult și i-am zis: „Băi, mă simt atât de epuizată astăzi să joc acest rol de divă pe care îl am, adică machiaj, tocuri, zâmbește. E greu”. E foarte greu să fiu eu. Sunt și eu mamă de copil, poate mai fac un copil ca să fiu mamă de copii. Hai să fim înțelepte. Am de gând să fac copii, doi. Mă duc și îmi fac fertilizare in vitro dacă nu îmi iese pe normal. Hai să fim mai bune, hai că suntem femei, nu suntem copile de 14 ani. Hai să fim mai bune!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Parcul din București în care poți să vezi filme ca la cinema. E gratis, iar cei interesați au parte și de o surpriză aici 
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum ne detectează țânțarii mirosul. Descoperirile specialiștilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Lunetist SWAT salvează vieți la mitingul lui Donald Trump în Butler, Pennsylvania
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...