Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este dependent de soție: „Nu mai pot să merg, trebuie să mă ridice ea” VIDEO

Oana și Viorel Lis își duc traiul de pe o zi pe alta. Frigiderul soților este gol, iar fostul edil este copleșit de boală și a ajuns total dependent de nevasta lui.
Ruxandra Rădulescu
21 oct. 2021, 11:29
Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este dependent de soție:

Oana și Viorel Lis au ajuns la capătul puterilor din cauza bolii fostului edil și a venitului mic care abia le permite să-și achite strictul necesar.

Cei doi soți au permis accesul echipei de filmare de la Teo Show în apartamentul din Capitală, unde Oana și Viorel Lis își duc traiul de pe o zi pe alta.

Oana a declarat că deși soțului ei, în perioada când era primarul Bucureștiului, a ajutat pe toată lumea, oamenii au uitat foarte repede, iar acum cunoscuții l-au părăsit.

„Eu sunt mai rea, eu zic că corectă, el consideraă ca acela a fost jobul lui și că nimeni nu trebuie să-l ajute cu ceva din aceste motive. Din ziua întâi nu i-am mai văzut niciodată pe oamenii ăia.” a mărturisit Oana Lis.

Cu toate acestea Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului, ea a făcut haz de necaz pe seama lipsurilor și a arătat congelatorul gol, despre care a glumit că e plin cu „carne invizibilă”.

„Am congelatorul plin. Noua modă este aia artificială care nu este din animal, eu am trecut la următorul nivel, carne invizibilă. Am patru ouă de la mamaie de la țară, niște conserve și niște zacuscă”, a afirmat Oana Lis arătând frigiderul gol.

Pereții apatamentului soților Lis poartă urmele neputinței fostului primar care din cauză că îi tremură mâinile scapă orice obiect din mână.

Virorel Lis își duce traiul într-o cameră mică și este complet dependent de Oana din cauza parezei cu care a fost diagnosticat și care îl împiedică să se deplaseze singur.

„Am probleme cu pareza asta pentru că nu mai pot să mai merg. Amețesc nu mai am echilibru. Merg cu cadrul ăsta dar ca să ma ridic trebuie să mă ajute Oana. Ca să ajung la baie este foarte greu, ca sa spăl fructe trebuie să mă țin de toți pereții. Dacă nu ar fi Oana ce aș face.”, a declarat Virorel Lis.

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. De ce nu vrea fostul edil al Capitalei să înfieze un copil

Oana şi Viorel Lis se ceartă pe tema adopţiei. Vedeta declara în urmă cu mult timp că îşi doreşte un copil, chiar şi unul adoptat. A parcurs toţi paşii spre acest proces, iar acum aşteaptă o veste din partea oamenilor legii şi speră că răspunsul va fi unul pozitiv.

Fostul edil al Capitalei nu este la fel de entuziasmat de această idee, la fel ca soţia lui, şi spune că nu vrea să adopte un copil pentru că nu se ştie din ce familie provine şi gena lui. „E periculos pentru că nu știi caracterul omului”, a spus Viorel Lis, fiind în mod vizibil în dezacord cu decizia soției lui.

Oana a intervenit imediat şi şi-a spus vehement părerea, indiferent de ceea ce crede sau vrea soţul ei. „Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu ca psiholog trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine”, a fost replica Oanei Lis, la Antena Stars.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'