Ana Morodan, „contesa digitală”, i-a dat lecții de social-media lui Florin Călinescu: „Prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese”

Ana Morodan, supranumită "contesa digitală", a fost invitata lui Florin Călinescu unde a vorbit despre ce înseamnă să fii o veterană în universul social-media.
Ruxandra Rădulescu
26 oct. 2021, 22:40
Ana Morodan,

Ana Morodan, 36 de ani, a fost invitată la noua emisiune moderată de Florin Călinescu unde, cea care este supranumită „contesa digitală” i-a oferit veteranului în televiziune câteva lecții de social-media.

Ana Morodan este recunoscută pentru prezența strălucitoare, dar și pentru faptul că este una dintre primele personalități din social-media care au pus bazele acestui trend în România, în urmă cu aproximativ 10 ani.

„Contesa” i-a mărturisit lui Călinescu că este fascinată de personajele negative și a făcut și câteva comentarii ironice despre connceptul de „influencer”.

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate. Îmi plac personajele negative foarte mult pentru că trebuie sa ai o doza de inteligență ca să te uiți la ele. Aceste personaje nu sunt negative degeaba, de când e trendul cu Maleficent a apărut filmul Cruella în care îi arată partea umană si sunt foarte interesată de psihologia din spate, plus ca prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese. ”

Ana Morodan a dezvăluit că deține mai multe afaceri și că nu se bazează pe social-media pentru a face bani. Morodan deține un brand de îmbrăcăminte premium care se numește Apartament 17, precum și alte colaborări cu diferite companii.

De asemenea, „contesa” a mai recunoscut că este un om foarte empatic de aceea o ajută să comunice prin intermediul social-media cu oamenii deoarece nu mai preia din emoțiile acestora.

„Sunt un om cu sufletul bun dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine.
Eu sunt un influencer doar în mică parte mi-am construit o marcă. Eu sunt un atreprenor online.
Social-media ma ajuta pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd ma încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică.”, a mai dezvăluit Ana Morodan.

Citește și: Motivul RUŞINOS pentru care Ana Morodan a fost exmatriculată în liceu. Cum a fost prinsă în toaletă

Ana Morodan, după o noapte de beţie. „Contesa digitală” a făcut publică imaginea

Ana Morodan, după o noapte de beţie. Cea supranumită „Contesa digitală” le-a mărturisit urmăritorilor ei că a băut așa cum nu o mai făcuse de mult și dimineața de după a venit cu o mahmureală de toată frumusețea.

„Beau rar, dar și atunci o dau de gard ceva splendid. (…) Prima mea noapte de beție în ceva timp și acea ”jur pe Dumnezeu că nu mai beau niciodată” dimineață”, a scris Ana Morodan, alias Contesa digitală, pe Insta Story, alături de o poză în care apare cu cearșaful pus pe față.

Nu demult, vedeta vorbea despre problemele de sănătate pe care le are. Aceasta a mărturisit că are un organism destul de sensibil, ”care crează aciditate”, și, în trecut, s-a luptat cu pietrele la rinichi. Se pare că acum se simte mai bine și își permite să consume alcool din când în când.

Citeşte şi: Ana Morodan a vrut să se sinucidă. Vedeta face declaraţii şocante: „Am cerut să mă internez la nebuni, am crezut că nu mai prind 2019”

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'