Surpriză de proporţii! Mirel Joacă Bine, românul presupus mort într-un jaf în Italia, este viu şi a fost victima unui furt de identitate

În urmă cu două zile, în urma unei tentative de jaf din regiunea Frosinone din Italia, anchetatorii au presupus că unul dintre făptaşi, împuşcat mortal de către victimă, ar fi fost românul Mirel Joacă Bine, asupra căruia a fost găsită cartea de identitate cu acest nume.
Filip Stan
27 oct. 2021, 08:50
Surpriză de proporţii! Mirel Joacă Bine, românul presupus mort într-un jaf în Italia, este viu şi a fost victima unui furt de identitate

Mirel spune că a primit mai multe mesaje referitoare la presupusa sa moarte de la rude şi prieteni, dar nu a fost surprins, nefiind prima dată când i-au fost imputate fapte ilegale pe care nu le comisese.

Braşovean de origine, Mirel Joacă Bine acuză faptul că ar fi fost victima unui furt de identitate, el locuind de mai mulţi ani în Suedia, unde este însurat şi are şi doi copii. Acesta susţine că o persoană s-a folosit timp de peste 10 ani de o carte de identitate pe care a pierdut-o încă de pe vremea când se afla în România, acum aproximativ 17 ani.

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată au fost găsite rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor, potrivit Stirileprotv.

Monica Joacă Bine, sora lui Mirel: „El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”.

Într-adevăr, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

Mirel Joacă Bine: „Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”.

Citeşte şi: Atentat sângeros, Stat Islamic a lovit în Irak

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

Mirel Joacă Bine: „Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”.

Reporter: „Ce ştiţi despre persoana care a fost împuşcată în italia?”
Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel: „Nu ştim nimica, nici n-o cunoaştem, e prima dată când o vedem…”

Reporter: „Nici vorbă că el să facă vreodată astfel de fapte?”
Maria Joacă Bine, mama lui Mirel: „Nu, vai! N-a făcut niciodată! Are atâţia ani de când e în Suedia”.

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă.

Citeşte şi: Certificatul verde va fi obligatoriu pentru bugetari! Raed Arafat afirmă că legea ar putea fi adoptată în două-trei săptămâni

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Kremlinul îngrijorat de creșterea infracțiunilor violente comise de soldații întorși din Ucraina
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!