Criminalul fetiței tranșate în Arad, mesaj șocant pentru iubita lui, la o zi după tragedia cumplită: Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt!

La o zi după tragedia cumplită din Arad, criminalul copilei își striga iubirea pentru partenera sa de viață, pe pagina personală de Facebook.
Alina Costache
03 nov. 2021, 10:24
Criminalul fetiței tranșate în Arad, mesaj șocant pentru iubita lui, la o zi după tragedia cumplită: Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt!

Criminalul fetiței tranșate în Arad, mesaj șocant pentru iubita lui, la o zi după tragedia cumplită. Bărbatul de 23 de ani cu care mama fetiței avea o relație a  postat mesajul duminică seara, la doar o zi după ce a ucis-o pe Antonia în casă, apoi a aruncat-o într-un geamantan, aproape de cimitirul din cartierul Bujac și a încercat să o incendieze, turnând peste ea două sticle de acetonă.

Criminalul fetiței tranșate în Arad, mesaj șocant pentru iubita lui, la o zi după tragedia cumplită: Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt!

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

Bărbatul a recunoscut fapta, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este de-a dreptul șocant.

Criminalul a spus în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei ucise în Arad. Copila a murit în urma unei lovituri în zona capului, apoi criminalul i-a dat foc
Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă. Florin Beniamin Crișan a fost reținut și procurorii cer arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile. Decizia va fi luată marți, de un judecător de la Tribunalul Arad.

Citește și: Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. S-a dat ordin la bănci
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Scandal în showbiz. Sean „Diddy” Combs, arestat la New York
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Capital.ro
Te poate evacua din apartament. Lege clară pentru cei care nu stau la adresa din buletin: 30 de zile
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Noua tentativă de asasinare a lui Donald Trump: măsurile Secret Service la indigo
MediaFlux
PENSIE mai mică pentru vârstnici. Pensionarii care vor da BANII înapoi
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...