Cel mai obez bărbat din lume a încercat să-și pună capăt zilelor cu o supradoză de pastile după ce s-a îngrășat în timpul pandemiei VIDEO

Britanicul, Paul Mason, supranumit cel mai obez bărbat din lume, reușise să slăbească la 120 de kilograme, însă în timpul pandemiei a luat în greutate 250 și a încercat să se sinucidă cu o supradoză de pastile.
Ruxandra Rădulescu
03 nov. 2021, 16:43
Cel mai obez bărbat din lume a încercat să-și pună capăt zilelor cu o supradoză de pastile după ce s-a îngrășat în timpul pandemiei VIDEO

Paul Mason, Marea Britanie, în vârstă de 60 de ani, cântărea în urmă cu 10 ani 450 de kilograme, devenind astfel cel mai obez bărbat din lume de la vremea respectivă.

În urma unei operații de micșorare a stomacului, bărbatul a reușit să slăbească și să ajungă la o greutate de 120 de kilograme. Băbatul a făcut ulterior și o operație de îndepărtare a pielii în exces, rezultate în urma pierderii masive în greutate.

Viața lui Mason părea a dobândi un mult dorit echilibru, bărbatul a întâlnit-o pe americanca Rebecca Mountain pe rețelele de socializare, iar în scurt timp cei doi au devenit parteneri de viață.

Perechea s-a mutat în SUA, dar relația dintre ei s-a destrămat, iar Paul a revenit în Marea Britanie, unde a revenit în singurătatea locuinței sale.

Studiu Eurostat: Mai bine de jumătate din populația UE e obeză și needucată

Paul a început să dea semne că stilul lui de viață se îndreaptă din nou într-o direcție haotică, încă din perioada când se afla în SUA, iar bărbatul se îndopa cu mâncare nesănătoasă, de tip fast-food, precum pizza sau hamburgeri.

În 2019, la întoarcerea din SUA, Paul deja se îngrășase și ajunsese de la 120 de kilograme la 370. Bărbatul a fost invitat în platoul unei emisiuni, unde a făcut câteva declarații halucinante. Bărbatul declara că mâncarea este mai bună decât sexul, afirmație ce trăda semnele unei tulburări alimentare grave, numite mâncat compulsiv.

Paul spunea că are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, pentru a-și înlocui tijele de la genunchi, pentru a repara cele opt rupturi de stomac și pentru a-și ajusta bypass-ul.

De asemenea, bărbatul avea nevoie de medicație continuă, transfuzii lunare de fier, ședințe de consiliere și ajutoare pentru mobilitate.

Un alt motiv pentru care Paul Mason a fost nevoit să se întoarcă din Statele Unite a fost faptul că aisgurarea de sănătatea din SUA nu-i acoperea tot tratamentul post-operatoriu.

Din cauza pandemiei, Paul, acum în vârstă de 60 de ani și cântărind 250 de kilograme, nu a reușit să aibă parte de tratamentul necesar. Mai mult el spune că acum și-a pierdut o bună parte din mobilitate din cauza artritei cronice și își petrece timpul într-un scaun cu rotile.

Cel mai obez bărbat din lume a încercat să se sinucidă: „Eram singur, nimeni nu mă putea ajuta”

Situația l-a copleșit și în urmă cu șase luni, când bărbatul a luat o supradoză, dar a fost salvat de paramedici care au fost nevoiți să-l scoată din locuință într-un cărucior pentru marfă, din cauză că liftul era stricat.

„Eram singur, nu aveam pe nimeni, nu mă mai puteam deplasa, nimeni nu mă ajuta, nu se întâmpla nimic, mă vedeam alunecând în întuneric, așa că a fost un strigăt de ajutor”, e declarat bărbatul.

Acum Paul Mason locuiește singur într-o locuință socială, finanțată de contribuabilii din Plymouth, unde are acces la îngrijire non-stop. Paul spune că cel mai groaznic moment din timpul pandemiei a fost acela când paramedicii l-au scos din apartament într-un cărucior.

Legătura clară între obezitate şi rata mortalităţii de Covid. 9 din 10 decese s-au produs în ţările unde majoritatea populaţiei e supraponderală

„Pandemia, la început, nu a fost atât de rea, ​​pentru că sunt obișnuit să trăiesc într-un fel de izolare și fusesem bine îngrijit până la acel moment de infirmieri care venea acasă, dar întârzierile la tot ce aveam nevoie m-au făcut să regresez. Urăsc să trăiesc așa cum sunt, dar sper că lucrurile se vor îmbunătăți în noul an, când voi avea acces la mai multe tratamente.” a declarat Mason.

Paul, care crede că problemele sale provin din faptul că a fost abuzat de un membru al familiei în copilărie, crede că terapia va fi cheia succesului său de acum înainte, relatează Mirror.ro.

 

 

 

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...