PRO TV rupe piața! Un celebru prezentator de la Kanal D s-a aliat cu trustul rival

PRO TV a "furat" deja de la Kanal D formatul emisiunii "Survivor", iar acum mogulii din Pache Protopopescu l-au transferat pe Daniel Pavel, prezentatorul show-ului în sezonul doi.
Ruxandra Rădulescu
04 nov. 2021, 08:54
PRO TV rupe piața! Un celebru prezentator de la Kanal D s-a aliat cu trustul rival

PRO TV a făcut transferul anului, televiziunea din Pache Protopopescu l-a „furat” celor de la Kanal D, pe celebrul prezentator Daniel Pavel.

Este cunoscut faptul că PRO TV a reușit să „fure” „Survivor” de la Kanal. Potrivit surselor CanCan.ro, mogulii din Pache Protopopescu l-a luat de la Kanal D pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. După ce au achiziționat formatul „Survivor”, PRO TV a încheiat un contract cu Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.

Daniel Pavel ar fi acceptat imediat oferta celor de la PRO TV și a semnat contractul impulsionat de oferta generoasă pe care a primit-o din partea oficialilor din Pache Protopopescu.

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România şi Zanni: „A fost singura regie”

Daniel Pavel a fost prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a prezentat primul sezon. În ciuda unei experiențe de 12 ani în mass-media, Daniel Pavel a avut la un moment dat și o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială.

De-a lungul timpului, a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015. A făcut parte din echipa postului Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment, și a ocupat și poziția de redactor-șef al Penny FM.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România.

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Cine este femeia care l-a convins: „Va fi prima și singura soție”

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Daniel Pavel (44 de ani) are un fiu în vârstă de 16 ani și se înțelege foarte bine cu mama acestuia. Între cei doi a fost o frumoasă poveste de iubire, care s-a lăsat până la urmă cu o despărțire, în loc de căsătorie. Cu toții locuiesc la Viena, dar inima celebrului prezentator Survivor bate pentru Marina (27 de ani), femeia cu care își împarte viața de peste șapte ani.

Cei doi s-au cunoscut la mare, la Vama Veche, locul unde vin an de a ca să-și amintească prima lor întâlnire. „Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție!”, a mărturisit Dan Pavel pentru Click!. Nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis, dar perechea sa ne-a dezvăluit faptul că s-au logodit de trei ori până acum.

Bombă pe piața media! Survivor România trece de la Kanal D la Pro TV

După ce s-a întors din Republica Domicană, cei doi îndrăgostiți au petrecut vacanța la părinții Marinei, au mers la Vama Veche, după care au plecat acasă, în Viena. „Le sunt extrem de recunoscător oamenilor pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit. Survivor este un fenomen”, a mai spus Daniel Pavel.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!