Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți: „Am trăit nişte dureri, de aveam impresia că mi se schimbau oasele”

Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți a fost infectată, în luna septembrie, cu coronavirus şi s-a confruntat cu dureri de nedescris. Nu doar ea a contractat virusul, ci şi fiica ei, Ana, în vârstă de 14 ani.
Alina Costache
04 nov. 2021, 23:37
Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Soția” lui Firicel din Las Fierbinți:
Liliana Mocanu, după experienţa Covid

Liliana Mocanu, după experienţa Covid. „Am luat legătura cu doctorul Adrian Marinescu şi am mers să fac un test PCR, după ce testul rapid pe care l-am făcut înainte să intru la filmări era pozitiv. M-am dus acasă şi nu am mai ieşit.

Fiica mea, Ana, când a venit de la şcoală, i-am făcut test şi a ieşit negativ. Atunci am sunat la salvare, să îi facă un PCR.

Am vorbit din nou cu medicul şi m-a chemat la spital pentru o evaluare. Iniţial am vrut să merg, apoi m-am răzgândit, pentru că nu mă durea nimic. Însă, eram panicată că nu luam medicamente.

În aceeaşi zi, au început durerile. Oameni buni, am trăit nişte dureri musculare, de oase, de spate, de aveam impresia că oasele mele erau schimbate cu nişte tije de fier. 

Frica mea era să nu rămân noaptea fără aer, să nu pot să respir. Am sunat la salvare la ora 18 şi a venit la 22:30. Dormeam şi nu mă mai durea nimic.

Oameni buni, aşa am ajuns eu la Balş, la evaluare. Nu am stat internată acolo, am făcut un CT pulmonar şi mi s-au luat analize de sânge„, a declarat Liliana Mocanu la Pro TV.

Citeşte şi: Momente grele pentru Liliana Mocanu, „soția” lui Firicel din Las Fierbinți. „Mă dor toate! De ieri așteptăm Salvarea!”

Liliana Mocanu, după experienţa Covid

La un moment dat, Cătălin Măruţă i-a oferit un buchet de flori actriţei, care s-a emoţionat foarte tare. „Ştiu că înseamnă ceva pentru tine acest buchet de flori„, a spus prezentatorul.

Da. culoarea asta. Trebuie să nu uităm să mulţumim, pentru că oamenii cărora le mulţumeşti au ajutat la visul tău. Eu, în acea panică şi neputând să ies din casă, am beneficiat de ajutorul prietenilor şi al colegilor.

A venit Tinca (Dalida din Las Fierbinţi) şi mi-a adus smochine, portocale şi toate cele. În acea sacoşă, era şi un buchet de trandafiri albi„, a mai mărturisit actriţa.

https://www.youtube.com/watch?v=5dGpjZ7bl5Q

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!