Bărbatul cu afecţiuni similare cu ale lui Mîţu Stoian, operat de urgenţă după ce a fost transferat de la clinica din Reşiţa

Un nou caz grav s-a petrecut la clinica în care a leșinat Petrică Mîțu Stoian. Încă un pacient cu afecţiuni similare cu cele ale artistului a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara, acolo unde urmează să fie operat.
Filip Stan
10 nov. 2021, 11:33
Bărbatul cu afecţiuni similare cu ale lui Mîţu Stoian, operat de urgenţă după ce a fost transferat de la clinica din Reşiţa

Bărbatul cu afecţiuni similare cu ale lui Mîţu Stoian urmează să fie operat după ce a fost transferat de la clinica privată la spitalul din Reşiţa. Din păcate, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat şi acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara.

Bărbatul cu afecţiuni similare cu ale lui Mîţu Stoian, operat de urgenţă

Bărbatul urmează să fie operat la Spitalul Municipal din Timişoara. Medicii urmează să decidă data intervenţiei chirurgicale.

„Pacientul este stabil din punct de vedere hemodinamic, constienet, cooperat. A venit cu o bulă de enchizem pentru care se va interveni dupa ce trece preumonia. Este cu o fibroza pulmonara post covid. Momentan ia medicamente pentru rezolvarea pneumoniei, iar conduita chirurgicala se va stabili ulterior. În prezent pacientul este internat în sectia de terapie intensivă. În funcţie de evoluţie se decide data intervenţiei”, a precizat Ramona Gidea – purtător Spitalul Municipal Timișoara, potrivit România tv.

Reamintim că pacientul a fost transferat de la clinica din Reșița la Spitalul Județean, cu afecțiuni pulmonare grave, care potrivit medicilor, sunt similare cu ale lui Petrică Mâțu Stoian. Pacientul suferă de pneumotorax, aceeași afecțiune de care suferea și artistul atunci când a fost transferat de la clinica privată și dus de urgență la secția de ATI a Spitalului Județean Reșița.

„A venit de la clinica Nera cu pneumotorax masiv pe dreapta. Din păcate starea s-a agravat iar pacientul a fost transferat. A fost la Urgențe apoi s-a transferat la Cardiologie . Am înțeles că au fost pacienți care au venit cu afecțiuni pulmonare.” a precizat medicul de la Spitalul Județean Reșița.

Citeşte şi EXCLUSIV Sora lui Petrică Mâțu Stoian: „De la autopsie nu avem niciun răspuns. Am fost prima care l-a văzut mort”

Petrică Mîţu Stoian, moarte violentă, avea ruptură de alveolă pulmonară

Petrică Mîţu Stoian a avut parte de o moarte violentă, arată datele preliminare ale necropsiei, prezentate miercuri dimineaţa în exclusivitate de România TV. Potrivit surselor, necropsia a arătat că artistul a suferit sângerări la nivelul plămânilor în urma unei contuzii pulmonare. Avea plămânii afectaţi în proporţie de 70%, iar alveola pulmonară era afectată de traume.

Reprezentanţii Clinicii Nera, din judeţul Caraş-Severin, unde interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a fost iniţial internat pentru a se trata post-Covid, au transmis că artistul avea vineri, la internare, valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, fiind stabilite 15 şedinţe de terapie, el nefăcând nici o astfel de şedinţă.

„Plămânul este aşa: primeşte aer, primeşte sânge şi face schimb. Dacă una din astea trei este afectată, deja s-a dat totul peste cap. În barotraumă, avem tulburare pe vasul de sânge, avem tulburare pe alveolă”, mai spune Cosmin Librimir – director medical SJU Reşiţa.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului înterpretului de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian.

Citeşte şi Petrică Mîţu Stoian nu şi-a ales locul de veci la întâmplare. Cine este femeia lângă care va fi înmormântat

DailyBusiness
Lovitură dură pentru români! S-au pierdut 2.000 de lei per angajat
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Orașul mic din România unde se va face o investiție de 20 de milioane de euro în domeniul energiei. În trecut a fost considerată cea mai poluată localitate din Europa
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Milioane de români primesc tichete majorate în octombrie
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Putin scoate armele nucleare. Putem ]ncepe
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Un fost angajat al unui holding ucrainean, condamnat pentru trădare
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...