Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată: „Nu vreau să aude de ea”

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată. Cei doi sunt la cuţite după ce fostul impresar al regretatului Petrică Mîţu Stoian a afirmat că artistul s-ar fi pensionat din cauza partenerei sale de scenă.
Alina Costache
12 nov. 2021, 09:43
Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată:
Niculina Stoican şi Doru Gusman sunt la cuţite

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată. Impresarul a povestit, de curând, că folcloristul se plângea că Niculina Stoican îi făcea zile fripte. Potrivit relatărilor acestuia, nu îl trata cu respectul pe care îl merita ca șefă a Ansamblului Maria Tănase din Craiova.

Reacţia lui Doru Gusman, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată

Vorbele au ajuns la urechile cântăreței de muzică populară, care s-a apărat şi a declarat că îl va da în judecată pe impresar pentru vorbele spuse. La rândul său, Doru Gusman a declarat că nu vrea să audă de Niculina Stoican şi să facă ce vrea, să rezolve totul în instanţă.

Nu vreau să aud nimic de ea. Să mă dea în judecată. Pentru ce să mă dea? Mă dă și gata. Rezolvăm în instanță„, ne-a declarat Doru Gusman.

Citeşte şi: Niculina Stoican izbucnește în lacrimi când citește ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian: „Tu nu ești la faza la care să trăiești din nume” VIDEO

Acuzaţiile aduse Niculinei Stoican

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican. Bărbatul susține că Niculina Stoican nu i-a fost atât de bună prietenă artistului, după cum susține ea, ba din contră, Petrica Mitu Stoian ar fi avut chiar numai cuvinte de grele în ultima vreme despre colega lui de breaslă.

A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase”).  Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”.  

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”.

 Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei.

Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase. 

Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare.

Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic.„, a declarat Constantin Gusman.

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Orașul fabulos pe care Nicolae Ceaușescu l-a construit în afara României. Peste un miliard de dolari a cheltuit ca să ridice locuințe, grădinițe, școli și magazine. S-a ales praful de tot, deși plătim și acum paza. Ucraina nu a mai recunoscut datoria
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Playtech.ro
ANM: Fenomenul meteo care apare în România, după 16 octombrie
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Polonia, pregătită să lovească Sankt Petersburgul în caz de război cu Rusia. „Răspunsul va urma într-un minut”
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Legătura dubioasă dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu. Au în comun numele și două femei
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Mama lui Sorin Bontea a murit
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Kamala Harris Publică Raport Medical Favorabil pentru a Câștiga Teren Politic
MediaFlux
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător