Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

Ilie Năstase îl acuză pe finul său, fostul fotbalist Ciprian Marica, că ar fi solicitat şi obţinut excluderea sa din Fundația „Ilie Năstase”, cea care administrează Baza Voința.
Daniel Spătaru
12 nov. 2021, 16:17
Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

Ilie Năstase a preluat Baza sportivă Voința, din București, în anul 2012, după mai multe procese cu Clubul Voința și MTS. Acum, după aproape zece ani, fostul tensiman susține că Ciprian Marica, nașul său, l-a păcălit și i-a „luat” baza, locul său în Fundația care o administrează fiind luat de tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a spus Ilie Năstase, pentru ProSport.

Citeşte şi Ce câștigă Ioana Simion de pe urma divorțului de Ilie Năstase: „Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”

M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a adăugat Ilie Năstase.

La rândul său, Marica s-a arătat foarte nervos când a fvst chestionat în legătură cu subiectul. „Nu-mi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.red. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici.

Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră.

O să discut și eu cu Ilie să văd de ce a declarat ce a declarat, pentru că îți spun sincer că tot nu îmi vine să cred. De la niște cuvinte se face un mare scandal și chiar nu e cazul între noi”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Citeşte şi Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

În cadrul emisiunii DigiSport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu a înaintat ipoteza potrivit căreia conflictul dintre Marica și Ilie Năstase ar fi pornit de la bani, legaţi de afacerea pe care o conduc împreună. Mai mult, acesta l-a acuzat pe fostul fotbalist că ar fi tăiat zeci de copaci pentru a construi un hotel în inima Capitalei.

ProSport mai scrie că valoarea terenurilor administrate de Fundația „Ilie Năstase” este de aproximativ 50 de milioane de euro.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Monica Tatoiu a ajuns la o pensie de procuror. Recalcularea i-a adus mai mulți bani în buzunar
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Operațiunea Ucrainei în Kursk contestă strategiile Rusiei și captează atenția internațională
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...