Dinu Maxer, mărturisiri scandalos de compromițătoare. A recunoscut că a început relația cu Deea, când aceasta era minoră: „Ea avea 15 ani, iar eu 31”

Dinu Maxer a făcut o mărturisire compromițătoare la emisiunea lui Măruță și anume că a început relația cu actuala soție când aceasta avea doar 15 ani, iar artistul era două ori mai în vârstă decât ea.
Ruxandra Rădulescu
12 nov. 2021, 20:48
Dinu Maxer, mărturisiri scandalos de compromițătoare. A recunoscut că a început relația cu Deea, când aceasta era minoră:

Dinu Maxer a făcut în cadrul emisiunii „La Măruță” o serie de mărturisiri, iar cea mai compromițătoare a fost aceea în care a povestit cum a întâlnit-o pe actuala lui soție, Deea.

Artistul a declarat că relația dintre cei doi a început atunci când tânăra avea doar 15 ani și era doar o adolescentă de liceu.

Deea şi Dinu Maxer sunt în doliu. Tragedie imensă: colaboratorul lor S-A SINUCIS. Avea doar 18 ANI!

Dinu Maxer a mărturisit că a ținut relația ascunsă de ochii lumii până în momentul în care actuala lui soție a împlinit 18 ani.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă.”, a povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer: Motivul real pentru care s-a despărțit de Nicoleta Luciu

O altă dezvăluire a lui Dinu Maxer a fost motivul real pentru care s-a despărțit de Nicoleta Luciu, aspect pe care l-a ținut secret până la acest moment.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat în anul 2005. Nicoleta a activat o perioadă de timp ca actriță, jucând în mai multe producții de televiziune, în timp ce Dinu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o vreme.

Cariera Nicoletei Luciu a reprezentat de fapt motivul despărțirii dintre cei doi, deoarece Dinu maxer era extrem de gelos și nu voia ca iubita lui săn aibă o carieră în televiziune.

Nicoleta Luciu nu a fost ușor de cucerit. Cine e bărbatul care „a făcut-o femeie” pe fosta Miss România

” Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a povestit vedeta în emisiunea “La Măruță”, la Pro TV.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Codul Rutier. Verificați în documente această dată. Este obligatoriu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'