Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodii. Rugăciunea arhanghelilor duminică 14 noiembrie 2021

Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi.
Alina Costache
14 nov. 2021, 06:52
Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodii. Rugăciunea arhanghelilor duminică 14 noiembrie 2021
Fecioara Maria,

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021. Runele anunţă frământări, consilii de familie şi gheaţă subţire

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Inceteaza sa te mai plangi si focuseaza-ti atentia pe binecuvantarile din viata ta

Plangerea si vaitarea pentru ceea ce este este modul prin care stingi focul vietii. O nemultumire poate fi sanatoasa pana intr-un anumit punct dar pana la urma nu este de prea mare ajutor, nici pentru tine nici pentru cei din jur. Ridica-te oricare ar fi circumstantele prezente din vi ata ta. Infrunta viata de zi cu zi cu capul drept si observa care sunt gandurile carora tinzi sa le dai cea mai mare atentie. Oricare ar fi natura acestora, consecintele se manifesta nu doar in emotiile tale dar si in lumea din jurul tau. Puterea curge acolo unde este atentia ta. Puterea este forta vietii sau spiritul. Cand atentia este focusata pe ganduri negative, rezulta experiente negative. Deci de cate ori te vezi sa revii la ganduri negative, practica mutarea atentiei pe ganduri de recunostinta. Gaseste binecuvantarile din viata ta. Ce te face fericit si deja ai ? Poate gasesti o discrepanta intre ce te face fericit si ceea ce ai. Daca e acest caz, fie fa schimbari in viata ta si fa ce te face fericit fie schimba-ti gandirea si incepe sa te bucuri de ceea ce exista acum in viata ta. De tine depinde.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Mentine-ti simtul umorului si nu lua lucrurile asa de mult in serios

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Esti chemat sa iti arati calitatile de lider, deci ai incredere ca esti capabil de ele

Ca sa fii un lider eficient si plin de compasiune trebuie sa stapanesti arta de a echilibra energiile yin si yang adica sa discerni cand sa avansezi si cand sa stai si sa fii atent la subtilitati si la fluxul din grup in timp ce esti conectat si la vocea ta intuitiva. Fie ca rolul tau se aplica familiei, prietenilor, angajatilor, companiei tu trebuie sa ii auzi pe cei din jur si sa le raspunzi nevoilor cu putere si compasiune. Si cand simti ca e necesar, trebuie sa iti urmezi ghidarea chiar daca altii pot sa nu fie de acord cu tine. Ia deciziile in functie de ce simti ca este cel mai mare bine pentru toata lumea in loc sa te concentrezi pe nevoi individuale sau egoiste. Frica si dubiul pot aparea unbeori dar nu le lasa sa te indeparteze de la scopul tau. Cei mai buni lideri nu sunt perfecti dar sunt dispusi sa isi asume riscuri calculate bazate pe convingerile lor si pe dorintele pline de pasiune de a face doar ce simt ca e bine. Uneori te poti impiedica sau poti cadea dar nu inseamna ca nu esti un bun conducator ci ca esti uman. Nu conteaza de cate ori cazi in viata ci de cate ori te ridici. Altii te privesc acum si asteapta ghidare de la tine. Auzi asta cu inima ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: duminica 14 noiembrie 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru duminica 14 noiembrie 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
FII DE FOLOS OAMENILOR  

Atunci cand iti doresti foarte mult sa imputernicesti si imbogatesti vietile altora, tu cresti gradul de constiinta aici pe pamant. Nicio fapta buna nu este prea mica. Actele de bunatate si de a servi alt om sunt privite pe taramurile spirituale ca fiind unele dintre cele mai inalte obiective. Sa usurezi suferinta altuia in orice fel – o contributie caritabila pentru munca voluntara sau orice la fel de simplu precum a face ziua cuiva mai senina cu un zambet sau un gest de bunatate – este cel mai mare cadou pe care ti-l dai tie insuti. A creste energia planetei facand actiuni lipsite de egoism este un castig pentru toti cei implicati. Crescand vibratia altora, tu iti cresti tie vibratia de fapt.. tine minte, mai presus de orice tu esti aici ca sa lasi in urma ta o lume mai buna decat era cand ai venit. Cauta moduri sa iti marchezi existenta. Nu ai cum rezolva toata durerea din lume dar este imperativ sa nu creezi mai multa. Fii atent si constient la gandurile tale, la cuvinte si la fapte.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa fiu de ajutor celor ce au nevoie de mine, in acelasi timp onorandu-ma pe mine si contributia pe care o am in aceasta lume.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
NU ITI ABANDONA PROPRIA PUTERE

Horoscop karmic 15-21 noiembrie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate
Tu ai deja o amprenta divina a sufletului tau care cuprinde toate calitatile si elementele tale de unicitate care te fac pe tine sa fii TU, o unica creatie perfecta a Creatorului. Nu fii niciodata mai putin decat esti. Daca primesti acest mesaj, examineaza in ce aspect al vietii tale esti pe bancheta din spate. Poate ca iti pare mai usor sa ai un rol pasiv in propria ta viata si sa faci ce iti spun altii care ajung sa iti conduca viata, desi directia spre care te indrepti stii bine ca nu este cea care te implineste. In realitate, iti faci un mare deserviciu dar si familiei de suflete de care apartii. Influenta ta pentru viata ta conteaza. Opinia ta conteaza. Toate sunt parte din dreptul tau din nastere. Nu te subestima, nu te minimiza si nu iti ceda puterea. Bucatile de puzzle ce definesc viata ta nu au cum sa se uneasca intr-un intreg daca tu alegi sa nu participi la joc. Ai incredere in tine si sa stii ca emotiile tale se manifesta intr-un anumit fel si la un anumit moment dintr-un anumit motiv. Multi oameni nesiguri incearca sa ia puterea altora ca sa isi repare ei neajunsurile. Fii constient ca cine face asa este din cauza unui ego fragil. Dupa ce retii asta, nu te mai lasa implicat in incercarea altora de a te manipula, domina si controla. Fii statornic fata de tine insuti.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi reamintesti cat sunt de puternic, special, unic si miraculos in existenta mea divina si pamanteasca. Iti multumesc ca imi dai putere sa imi iau puterea inapoi.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
ALEGE IUBIREA IN LOCUL FRICII

Iubirea este energia naturala din care este facut sufletul tau. Frica este o energie invatata in dimensiunea pamanteasca, dar cu bunavointa si munca poate fi dezvatata. Intr-o lume perfecta, oamenii ar invata si practica iubirea iar frica ar fi o anormalitate. Dar nu traim intr-o lume perfecta. Are totusi gradul ei de perfectiune pentru ca permite sufletului tau sa faca cunostinta cu energia fricii in toate deghizarile sale si sa o disipeze cu energia ta interioara de iubire. Pe masura ce devii constient de tine ca fiind o fiinta de lumina ce are o experienta fizica, iti va fi mult mai usor sa te folosesti de energia ta naturala de iubire in toate interactiunile tale zilnice. Cand faci alegerea fricii, tu nu actionezi din adevarul sufletului tau. De aceea simti dificultate in loc de usurinta, nerabdare in loc de acceptare, agitatie in loc de pace. Esti impotriva curentului. Fiecare decizie umana are la baza una din cele doua optiuni : iubirea sau frica. Iubirea inseamna bunatate, compasiune, iertare si empatie ; frica este judecata, vina, indivie, furie, agresivitate. Fa tot ce poti sa urmezi energia ta de baza, iubirea. Frica e doar o iluzie trecatoare pamanteasca. Dupa ce intelegi si simti diferenta dintre cele doua, alegerea iti va deveni mai usoara.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa traiesc in iubire, sa creez in iubire, sa vorbesc in iubire, sa daruiesc si sa primesc iubire, sa simt iubire si sa fiu iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească o familie de români aflați în vacanță în Grecia. Au promis că nu se mai întorc vreodată aici: ”Dezamăgitor și regretabil”
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
CJUE: Justiția din Franța a greșit în cazul mandatului de arestare al lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!