Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii care au amendat-o după ce i-a dat dedicații lui Raed Arafat: „În timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer!”

Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii din Iaşi, care au amendat-o după petrecerea în care i-a dat dedicații lui Raed Arafat. Senatoarea le cere magistraţilor să anuleze amenda de 1.000 de lei pe care a primit-o după ce şi-a sărbătorit soţul într-un restaurant.
Filip Stan
19 nov. 2021, 22:01
Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii care au amendat-o după ce i-a dat dedicații lui Raed Arafat:

Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi pentru amenda de 1000 de lei primită după petrecerea de ziua soţului ei.

Diana Şoşoacă, scandal cu poliţiştii care au amendat-o după dedicaţiile pentru Arafat

Senatoarea Șoșoacă spune că a cerut anularea procesului-verbal întocmit pe data de 6 februarie 2021 și anularea amenzii. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 14 februarie 2022.

Citeşte şi EXCLUSIV Diana Şoşoacă pune capăt speculaţiilor: „Nu m-am vaccinat şi nu mă voi vaccina niciodată anti-Covid”

„Mi s-a comunicat prin Poștă o amendă în cuantum de 1.000 de lei. Niciun organ de ordine nu m-a contactat vreodată să discute cu mine, nici la data de 6 februarie 2021, nici pe 5 februarie 2021, în intervalul orar 21:00 – 22:00, nu a venit nimeni la Restaurantul «La Palia», unde aceștia susțin că am fost pentru serbarea zilei de naștere a soțului meu.

Mă întreb retoric: cum au constatat acești agenți faptele descrise? Mai mult, în niciunul dintre actele invocate că le-aș fi încălcat nu menționează faptul că nu am dreptul să cânt. Eu am o adeverință medicală întrucât sunt exceptată de la purtatul măștii de protecție, având afecțiuni care sunt atestate medical și care mă scutesc de această obligație.

Este evident că, în timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer! Se realizează un efort fizic care nu îți permite purtatul măștii. Potrivit Ordinului nr. 874/81/2020, sunt exceptate de la purtatul măștii persoanele care fac efort fizic. În ceea ce privește distanțarea fizică, nu se mai putea aplica, având în vedere că Iașul era în scenariul verde, iar localurile puteau funcționa cu 50 la sută din capacitate ocupată. Noi suntem câțiva prieteni care ne întâlnim tot timpul, niciunul dintre noi nu s-a îmbolnăvit vreodată, iar SARS-CoV-2 este un virus care are procentaj de vindecare de 99,77 la sută, conform datelor oficiale ale OMS și INSP”, a precizat senatoarea în plângerea adresată magistraţilor din Iaşi, potrivit BZI.  

Citeşte şi EXCLUSIV Diana Şoşoacă: „Am depus plângere penală împotriva lui Arafat, Cîţu şi Cepoi. Voi merge şi eu la DIICOT, dacă mă vor chema”

Aceasta a mai precizat că, dintr-o capacitate de 200 de locuri, în restaurantul amintit erau doar 10 oameni, la două mese.

„Eram 10 oameni la două mese și ospătarii care respectau regulile impuse de Guvern, dar care încalcă Constituția României. Consider că această amendă a fost aplicată la solicitarea unei persoane politice care a obligat Poliția ieșeană să mă sancționeze, fiind de notorietate lupta politică – și nu numai! – care se duce împotriva mea”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.

Mai mult, senatoarea spune că în mod legal, pandemia de COVID-19 nu a fost declarată pe teritoriul României.

„Ministerul Sănătății nu a emis niciun act normativ prin care să declare epidemia de SARS-CoV-2 pe teritoriul României. Pe de altă parte, nu există garanția că măștile de protecție puse în circulație de Statul Român sunt conforme, existând astfel posibilitatea îmbolnăvirii populației din cauza acestei măsuri”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Reamintim că la începutul lunii februarie, Diana Şoşoacă a postat un filmuleţ pe Facebook de la ziua de naştere a soţului său. În imagini se vedea cu aceasta cântă și dă dedicații chiar şi lui Raed Arafat, într-un restaurant din Iaşi.

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'