Ciprian Ciucu, vot împotriva alianţei PNL-PSD: „Voi milita pentru menţinerea alianţei în Bucureşti cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020”. Apel la USR

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, a anunţat că a votat în cadrul Biroului politic Național al PNL împotriva alianţei cu PSD şi că va milita ca în Bucureşti să se continue colaborarea cu USR, aşa cum s-a promis la alegerile din 2020.
Alina Andrei
22 nov. 2021, 14:55
Ciprian Ciucu, vot împotriva alianţei PNL-PSD:

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, anunţă, luni, că la nivel local nu se va impune o alianţă PNL-PSD, primarii având posibilitatea de a-şi asigura majoritatea cum consideră de cuviinţă.

„Am votat și m-am exprimat astăzi, în cadrul Biroului politic Național al PNL, împotriva alianței care se prefigurează la guvernare. Am cerut în ședințele anterioare și astăzi am primit confirmarea că la nivel local nu se impune o de sus în jos o astfel de alianță și că primarii sunt liberi să își decidă, împreună cu propriile organizații locale, propriile majorități. Acest lucru mă bucură în contextul situației politice din București.

Citeşte şi: USR îi cere socoteală lui Nicuşor Dan pentru facturile mari de la iarnă: „Apă caldă şi căldură cu ţârâita, pe bani mulți”

În ceea ce mă privește, voi milita pentru menținerea alianței la nivelul Primăriei Generale și a Primăriilor de Sector cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020. Așa este normal, așa trebuie să facem”, a declarat Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Bucureşti şi primar al Sectorului 6.

Ciucu a lansat şi un apel la Președintele USR, la președintele USR București și la președinții organizațiilor de sectoare ale USR „să nu provoace rupturi artificiale în București și apoi să urmeze calea mai ușoară a opoziției”.
De asemenea, Ciprian Ciucu a făcut apel și la colegii din conducerea Sectoarelor, ca în contextul schimbărilor guvernamentale, „să nu facă gesturi bruște și chiar să dialogheze mai mult decât au făcut-o până acum cu cei cu care ne-am însoțit în campania electorală”.

„Fac un apel și către Primarul General să pună pe baze autentice dialogul cu organizațiile PNL și USR din Bucureşti și să reevalueze cum se poziționează vizavi de protocolul pe baza căruia a fost susținut în campania electorală și să se asigure că cele agreate se întâmplă”, a mai transmis Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

„În ceea ce mă privește, rămân dedicat ideii de reformă și liberalism și intenționez ca, împreună cu Organizația PNL București, să promovăm cea mai reformistă și rațională agendă din acest mare oraș, chiar dacă o parte din măsurile pe care le vom susține vor părea nepopulare!”, a conchis preşedintele PNL Bucureşti.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „Majoritatea PNL-PSD-UDMR mi-a propus un nume de premier, pe care am acceptat-o. Îl desemnez pe domnul Nicolae Ciucă!”

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!