Horoscop 24 noiembrie 2021. O zi în care amintirile dau năvală. Persoane din trecut revin în prezent şi vă bulversează

Contextul astral al zilei este destul de încărcat. Este o zi solicitantă, mai cu seamă în plan profesional şi persoanl. Amintirile dau năvală. Persoane din trecut revin în prezent şi vă bulversează
Alina Costache
23 nov. 2021, 23:30
Horoscop 24 noiembrie 2021. O zi în care amintirile dau năvală. Persoane din trecut revin în prezent şi vă bulversează

Horoscop 24 noiembrie 2021 BERBEC

Dacă aveţi o problemă cu cineva, la serviciu sau în viaţa personală, azi este cel mai bun moment să discutaţi deschis. Aveţi toată susţinerea astrelor. Important este să restauraţi pacea şi liniştea, mai ales în familie.

Horoscop 24 noiembrie 2021 TAUR

Azi, vă răscolesc mai multe amintiri din trecutul amoros. Ideal ar fi să rămâneţi doar cu nostalgia și să nu încercaţi să contactaţi persoanele care v-au rănit. Amintiţi-vă vorba din străbuni cu ciorba reîncălzită. Nu are niciun rost.

Horoscop 24 noiembrie 2021 GEMENI

Cineva încearcă, azi, să vi se bage pe sub piele. Intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul vostru. Cu siguranţă urmăreşte ceva şi profită de vulnerabilitatea voastră. Nu vă lăsaţi impresionaţi, altfel veţi regreta.

Horoscop 24 noiembrie 2021 RAC

S-ar putea să fie o zi mai dificilă în care să fiţi obligați să luaţi niște decizii pe care nu le doriţi sau să fiţi forțați de un context să adoptaţi o atitudine cu care nu sunteţi de acord. Nu vă faceţi griji prea multe. Tot răul e spre bine!

Horoscop 24 noiembrie LEU

A venit momentul să scoateți la lumină acele calități care v-au ajutat să vă apropiaţi de cei din jur și să lăsaţi în urmă impresii dintre cele mai frumoase, care să îi inspire și pe alții să facă același lucru.

Citeste si Horoscop special: 6 zodii care te duc la altar şi 6 zodii care preferă să zboare din floare-n floare

Horoscop 24 noiembrie 2021 FECIOARĂ

Astăzi, vă veţi gândi intens la o soluţie prin care să faceţi mai mulţi bani. În viaţa personală, apar unele probleme, dar, cel mai probabil, le veţi face faţă cu brio dacă mai lăsaţi de la voi. Totul se poate rezolva cu dragoste și afecțiune. Seara, primiţi o veste care vă va reda zâmbetul.

Horoscop zilnic 24 noiembrie BALANȚĂ

E posibil ca azi să reluaţi legătura cu un fost iubit, însă de data aceasta în calitate de prieteni. Nu este deloc exclus să vă reîmpăcaţi, însă fiţi prudenţi ca lucrurile să nu avanseze într-o direcţie greşită. Prieteni, nimic mai mult.

Horoscop 24 noiembrie 2021 SCORPION

Ziua ar putea să vi se pară complicată, dar aţi putea să vă întoarceţi către cei dragi şi să le cereţi ajutorul. Veţi avea parte de sfaturi bune, care vă vor fi de un real ajutor.

Horoscop 24 noiembrie 2021 SĂGETĂTOR

Veţi avea parte de momente de calitate alături de persoanele la care ţineţi cel mai mult. Este momentul să le dovediţi că sentimentele voastre pentru ele vin din inimă. Cu siguranţă veţi găsi la aceste persoane un sprijin nesperat pentru momentele în care vă simţiţi copleşiţi de griji.

Horoscopul zilei CAPRICORN

Contextul astral vă amplifică dorința de a acționa. Veţi simţi nevoia să analizaţi la rece activitatea voastră profesională. Nu este exclus să realizaţi că doriţi altceva din pucnt de vedere profesional şi chiar să faceţi un mic pas în această direcţie.

Horoscop 24 noiembrie 2021 VĂRSĂTOR

Sunteţi intuitivi, dar ezitaţi să faceţi alegeri din cauza fricii. Asta nu face decât să vă stopeze evoluţia. Este un moment excelent să luaţi decizii privind continuarea studiilor, perfecţionarea, dezvoltarea personală sau schimbarea jobului.

Citeste si Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influente

Horoscop 24 noiembrie 2021 PEȘTI

Sunteţi tentaţi să închideţi căile de comunicare cu cei din anturaj, din diverse motive, cele mai multe izvorâte din supărări mai vechi peste care nu reuşiţi să treceţi. Dacă aţi face voi un prim pas spre împăcare şi le-aţi acorda acelora care v-au supărat şansa să explice de ce au făcut-o, poate că lucrurile între voi s-ar schimba şi aţi ajunge la concluzia că adevărul a fost undeva la mijloc.

 

DailyBusiness
Intervenție DE ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Mii de români pot cere suspendarea ratelor
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ce cadou a primit o badantă româncă din Italia, din partea bătrânei pe care a îngrijit-o! Nepoților femeii nu le-a venit să creadă: „M-am simțit abandonată de voi toți”
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Doi bărbați arestați după un conflict cu un șofer de taxi în București
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!