Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express: „Am plâns de mi-au ieşit ochii”

Cosmin şi Eliza Natanticu au făcut dezvăluiri din culisele Asia Express. Una dintre cele mai apreciate echipe din reality show-ul difuzat la Antena 1 au rememorat situaţiile cu care s-au confruntat într-o experienţă unică.
Alina Costache
24 nov. 2021, 10:35
Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express:

Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express. Actorul a fost cel care a vrut de multe ori să renunţe la competiţie, dar soţia lui l-a încurajat mereu să meargă mai departe.

Am avut mai multe momente în care am vrut să renunţ, dar Lizi a fost cea care mereu m-a încurajat şi m-a ajutat să trec peste acel impas şi să merg mai departe. Am slăbit aproape 6 kilograme.

Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, am plecat direct în vacanță, unde am dormit şi am dormit, şi am şi mâncat, dar am dormit după„, a declarat Cosmin Natanticu pentru Viva.ro.

Cosmin şi Eliza Natanticu, dezvăluiri din culisele Asia Express

Chiar dacă a fost o experienţă foarte grea, Eliza Natanticu nu o regretă şi spune că a învăţat foarte multe de la oamenii pe care i-a întâlnit. A marcat-o foarte mult bunătatea localnicilor, care, din puţinul lor, au încercat să îi ajute.

Citeşte şi: Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Drama trăită de actriţă: „Am contactat o bacterie din spital”

Mă aşteptam să slăbesc, însă mâncând seara după cursă… (trebuie să recunosc că am avut puţin noroc cu oamenii care ne ajutau). Apoi am prins şmecheria şi încercam să cerem la restaurante, lucru care funcţiona.

Am mâncat numai prostii, pizza, shaorma, pâine cu pâine şi roşii, am ieşit total din zona de confort. Acasă mănânc alcalin, aici am mâncat ce am prins, total dezordonat, aşa că am pus 1-2 kilograme. Asta deşi am mers enorm pe jos.

M-a marcat bunătatea unor oameni, am plâns mult. Îmi amintesc de o doamnă care nu vorbea engleza, şi după multe ore de căutat cazare, în care ne pierduserăm speranţa, am zis să încercăm la o poartă care părea amărâtă. A ieşit o femeie de aproximativ 50 de ani, un înger de om, de o blândeţe rară. Ne-a dat de înţeles că nu are multe să ne servească, dar, la insistenţele noastre, ne-a primit.

Era ultima noastră şansă să găsim cazare. Era o doamnă tare credincioasă, avea multe icoane. Îmi amintesc că stătea într-o casă cu o curte foarte modestă, însă ne-a dat cea mai bună cameră din casă, şi-a sunat toate rudele şi prietenii să aducă mâncare şi băutură. Nu vă pot spune cum au umplut casa cu toate bunătăţile. Dar căldura din ochii femeii şi dragostea cu care ne tratat mi-au amintit de mama mea.

A fost o conexiune mai presus de cuvinte. Dimineaţa am găsit-o curăţându-ne pantofii, care erau plini de noroi, după atâtea misiuni. Am plâns de mi-au ieşit ochii, pentru că nu aveam cum să o recompensez pentru bunătate. Am rămas marcată, i-am zis că îi voi ajuta la rândul meu, din puţinul meu, pe cei care sunt în nevoie. Să nu uităm să fim oameni!„, a povestit Eliza Natanticu pentru sursa menţionată mai sus.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Ismael „El Mayo” Zambada și fiul lui „El Chapo” arestați în Texas
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!