Detalii despre petrecerile lui Nicu Ceauşescu: „Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau”

Nepotul lui Ceaușescu, dezvăluiri despre petrecerile cu "prințișorul" Nicu: "Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau"
Alina Costache
25 nov. 2021, 10:07
Detalii despre petrecerile lui Nicu Ceauşescu:

În ciuda faptului că unii români o duceau destul de greu în perioada comunistă, Nicu Ceauşescu organiza petreceri fastuoase, dar şi scandaloase. Despre anumite petreceri a vorbit la Antena 3 nepotul fostului dictator.

„Prințișorul”, așa cum a fost poreclit de apropiații familiei Nicu Ceauşeşcu, era în floarea vârstei la acea vreme şi mare amator de petreceri. Se distra pe cinste alături de gaşca sa, din care făcea parte şi Nicolae Ceauşescu, nepotul fostului dictator şi fiul lui Ion Ceauşescu, cel mai mic frate al fostului lider comunist.

Acesta a vorbit despre cum se distra alături de „lumea bună” a acelor vremuri şi bineînţeles, alături de verişorul său Nicu, fiul dictatorului Ceauşescu.

„Sunt lucruri adevărate, dar aş întreba, cui Dumnezeu, la 20 şi ceva de ani, nu îi plac petrecerile? Nu erau niște petreceri ieșite din comun (…) Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau.

Nu dărâmam case, dar trebuia zugrăvit oricum a doua zi. La petreceri, maestrul de ceremonii era Serghei (n.r. Serghei Mizil), prieteni de liceu de-ai lui Serghei, sora cealaltă a lui Serghei cu soţul, sportivi, fotbalişti, nume sonore din fotbalul românesc, actori și cântăreți cunoscuți.

Sigur că în perioada respectivă, la creierul pe care îl aveam, de copii teribili, era destul de mult alcool, dar nu se depășeau foarte tare limitele incintei. Ce făceam, făceam între noi. Sigur, făceam destul de multe poante, glume.

Făceam împreună vacanțe, sărbători. Eram aproape zi de zi la familia Mizil. După ce s-au răcit relațiile, mă vedeam cu Nicu. Relațiile s-au răcit în 1980”, a povestit Nicolae Ceauşescu, la Antena 3. 

Petrecerile lui Nicu Ceauşescu nu erau pe placul mamei sale, Elena, care a tot încercat să-şi îndepărteze fiul de acea gaşcă.

„Elena Ceaușescu voia să îl îndepărteze de gaşca asta nebunatică, pentru că avea alte gânduri cu el. Dar, ceea ce s-a întâmplat exact, aş vrea să îl citesc pe Paul Nicolae Mizil, un om deosebit, Dumnezeu să-l odihnească. A spus: Ce se ce întâmplă, se întâmplă între noi şi familia Ceauşescu. Voi, ceilalalţi, nu aveţi niciun fel de treabă să vă amestecaţi. (…) Erau niște nebunii frumoase pe care le făceam împreună. Eram practic zi de zi împreună acasă la Serghei. Ne vedeam seara după ce își termina fiecare ce avea de făcut. Ne strângeam acolo și stăteam verile pe terasă, cât se putea de mult. Și, dintr-odată, s-a întâmplat foarte brusc totul. Serghei s-a retras din grupul lui Nicu. S-a retras atunci și și-au reluat vizitele după ce a ieșit Nicu din pușcărie.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceauşescu şi Donca Mizil, dezvăluite de ultimul nepot al dictatorului. Cum a intervenit Elena Ceauşescu: „Avea răutăţile dânsei”

Nu numai Donca încurca. Încura anturajul pe care îl avea Nicu şi dorea să scape de acest anturaj. Sigur, ca părinte poate e de înţeles. La vremea aceea, nu înţelegeam, dar faptul că stăteam zi de zi… Eu eram student, ceilalţi, fiecare aveau câte un seriviciu, mai mult sau mai puţin important, dar, Nicu, în ciuda faptului că stătea cu noi până la ore târzii din noapte, a doua zi se ducea la treaba lui, la birou. Era la UTC la vremea respectivă şi sigur că nu cădea bine.

E o contradicţie între generaţii, pentru că e clar că, concepţia despre lume şi viaţă a mătuşii mele (n.r. Elena Ceauşescu), nu era pe aceeaşi lungime de undă cu ce gândeam noi”, a mai povestit nepotul lui Nicolae Ceauşescu.

Citeşte şi: Scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. „Oana și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Toți șoferii, la control. Se rețin permisul și talonul auto. Nu se mai acceptă încălcarea acestor reguli
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
S-au găsit etichete FALSE la Kaufland! O româncă a spus adevărul! Răspunsul companiei
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Nu ai chef să gătești? Află cum poți prepara rapid un sandvici cu halloumi și gem de caise
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Interzis pentru românii care stau în chirie. Proprietarii îi pot da afară imediat. Trebuie să aibă acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
ȘOC în SUA! Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP să o BATĂ pe KAMALA HARRIS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...