Val de accidente pe DN 1. Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi trei copii

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri după-amiază pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, şi în care au fost implicate trei maşini. Un alt accident s-a produs în localitatea ilfoveană Ciolpani, iar cinci persoane, dintre care trei copii, au fost rănite. 
Marilena Vili
02 ian. 2013, 14:32
Val de accidente pe DN 1. Mai multe persoane au fost rănite, printre care şi trei copii

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN1 Codlea – Făgăraş a fost blocată pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localităţii braşovene Vlădeni, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, în urma accidentului, care s-a produs în jurul orei 15.00 pe DN1, la kilometrul 194, traficul a fost blocat până la ora 16.15, şoferii fiind îndrumaţi de poliţiştii rutieri să aleagă rute alternative.

„Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Fiat care se îndrepta dinspre Braşov spre Făgăraş într-o uşoară curbă la dreapta nu a adaptat vizeza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu două autoturisme care circulau din sens opus, una în spatele celeilalte”, a declarat Cosmin Giosanu.

În urma impactului, au fost rănite patru persoane – şoferul vinovat de producerea accidentului, un pasager din dreapta acestuia şi două persoane din cea de-a doua maşină care circula regulamentar din sens opus. Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Un alt accident, soldat cu cinci răniţi, s-a produs în localitatea ilfoveană Ciolpani. În urma impactului, trei copii au suferit leziuni uşoare şi au fost duşi cu ambulanţa la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, pentru a fi examinaţi, scrie Mediafax.

Adulţii răniţi, care sunt părinţii copiilor, au politraumatisme. Tatăl, lovit mai puternic în zona toracelui, a fost transportat la Spitalul Floreasca şi a fost internat, iar mama a fost dusă la Elias, însă, cel mai probabil, nu va rămâne în spital, potrivit surselor citate.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe DN 1, sensul către Ploieşti.

Autoturismul în care se aflau copiii şi părinţii lor a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un parapet.

Circulaţia pe DN 1 Braşov – Ploieşti şi DN 1A Braşov – Săcele – Cheia – Ploieşti s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, din cauza aglomeraţiei, şoferii fiind sfătuiţi să folosească rute alternative, cum ar fi Braşov – Piteşti – Bucureşti.

Aglomeraţia din trafic în ultima zi a mini-vacanţei de Anul Nou este, de altfel, motivul pentru care miercuri, la ora 12.00, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1, dinspre Braşov către Ploieşti, pe DN 1A Săcele – Cheia.

Peste 2.200 de poliţişti au făcut, miercuri, controale pe autostrăzi şi drumurile naţionale, în special pe traseele de la munte către oraşe, pentru a depista şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat marţi, pentru Mediafax, şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!